blame ([info]blame) rakstīja,
@ 2007-06-07 22:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es nekurinu nacionālo naidu ..
es te vakar ripojot uz māju redzēju jau pierastu skatu , kāds slāvu tautas pārstāvis stāvēja pie sava mega kurtā bmw , kāds pārsteigums.
iedomājos, kādēļ gan šī brāļu tauta nereti mūsu zemē dzīvo labāk par mums pašiem. Lab, viņi ir tendēti uz ārišķībām, mēs vairāk tādi kūtrāki un klusāki.
Bet tad es tā paspriedu .
Kāda gan šiem vaina te , var dzīvot tik sev, lai gan visi jau tā dara, bet šiem jau par valsti kā tādu ir galīgi Po, šiem tak tur , kaut kur ir sava īstā roģina, te var dzīvot kā vien grib, bez sirdsapziņas pārmetmiem. var es teikšu tā, zagt cik vien māk un sanākt ;),bet man nav tiesības tā teikt . es tik spriedelēju ..

Protams, tas nav tikai tautības jautājums.

nu lab, lab.. Viņi to naudiņu godīgi nopelna :)..

heh
un šodien šis

uz mājām


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aneteens
2007-06-07 23:09 (saite)
Lai tik brauc, esmu ar mieru pat pavadīt!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blame
2007-06-07 23:10 (saite)
ar sarkanām neļķēm ?? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aneteens
2007-06-07 23:10 (saite)
Arī! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]species
2007-06-08 08:58 (saite)
Vajag bildi kur slāvs treniņbiksēs un lakādas kurpēs pie bumera.

(Atbildēt uz šo)


[info]traai
2007-06-08 12:37 (saite)
līdz šim te tekstiņam es cienīju tevi vairāk.
daudz vairāk.
ja tu nezini, tad nebāzies.
tas ir viss, ko gribēju teikt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

es tomēr nespēju
[info]traai
2007-06-08 13:15 (saite)
un vēl, likums ir vienāds pret visiem, ja reiz tie cilveki, kas tev tik loti pretīgi dzīvo te, tad liks skar arī viņu, un soda vienādi, ka latviešus tā arī nelatviešu, pilsoņus un nepilsonus.
ja reiz vini ir tikuši līdz tam mašīnām, tad tas ir tapēc, ka vini ir kustinājuši vasus dibenus, viena, vai otrā virzienā, nevis sēdeuši mājās zem māmiņas spārna un tik čīkstējuši - ai cik mums slikti, ai kā mums neiet.
kā tev nav kauna saukt citus par zagļiem un neliesiem, ja tu ne sūda nezini? KĀĀĀĀĀĀ????? man ir vesela kaudz ar draugiem un paziņām, ka ir lūk šitādi te krutie bembji, BET KO TU VARI ZINĀT?? es tev varu garantēt, ka viņiem tās mašīnas kā arī viss cits, kas viņiem ir, ir nācis daaaaaudz daaaaaudz grūtāk neka tev, zem māmiņas spārniņa dzīvojošam,un par mazām problēminām cīkstējošam.
tagad par tautībām. es tev tagad izstāstīšu reālu situciju ādažos, ja netici - uzjautā kasparam, elīzai vai vēl sazinkam ko tu no šejienes pazīsti. ir mums tāds benzintanks - dinaz, un tur, mans mīļais draugs, pulcējās tieši tavi mīļie latvieši ar savām krutajām mašīnām, par atsevīšķām pesronībām, un par to KĀ viņi ir dabūjuši savas tačkas, ir pavisam cits stāsts, jo nu nejau tajā godīgākajā veidā. un tajā laikā kad tie ahujenie džekiņi rūcina motorus un lielās ar savām tukšajām čiksām, krievu puiši spēlē futbolu, nodarbojās ar citiem sporta veidiem, es nesaku, ka viņiem nav naudas, ta nebūt nav, vienkārši viņiem te ir savādākas interes, un mašīnas arī ir, tikai tās viņi izmanto braukšanas nolūkiem nevis pulcešanas.
saproti, ja reiz tu esi iekritis savā plāvnieku bedrē, tad KĀ TU VARI SPIEST PAR VISIEM??????? KĀĀĀĀĀĀĀ????????? ja tu no tās dzīves zini tikai tieši tik, cik tu redzi, nevis ko vairāk!!!!!!!!!
un kā tev nav kauna vispār kaut kādus tādus jēlus tekstiņus rādī MAN, ja mēs jau sazin cik reizes bijām par šo te tēmu runājuši, un nevis par mašīnām, bet reāli par tautībām??? !!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

bet šiem jau par valsti kā tādu ir galīgi Po
[info]traai
2007-06-08 13:20 (saite)
un vēl, jā, cik daudz tu pats esi izdarījis savas valsts labā??? M???? pastāsti man, varbūt es nezinu. vienu reizi esi izgājis un nobalsojis? KĀĀĀĀĀĀĀDS MILZĪĪĪĪĪĪGS LABUMS, KLAU!!!!! vai tev pašam nešķiet, ka šaja valstī AR LATVIEŠIEM ir dziļi Po, jo ja tā nebūtu, tad te sen jau viss ziedētu un smaržotu, nē? pie varas jau mums redz tagad ar ārsts, LATVIETIS!! pie uagstākās varas jau kādu laiku stāv latvieši, redz, eiropā tagad esam!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: bet šiem jau par valsti kā tādu ir galīgi Po
[info]blame
2007-06-08 15:51 (saite)
:)
par politiku lūdzu kušs , sarunāts .

Tas dakteris toč visu izārstēs :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: es tomēr nespēju
[info]aneteens
2007-06-08 14:37 (saite)
Godīgi vai negodīgi iegūts bumers, bet enīvei dzīvē parādās šo bumeru īpašnieku attieksme. Protams, ne par visiem to var teikt, bet kāpēc tad tik ļoti krīt acīs tie blatnākie bumeru īpašnieku pārstāvji. Vēl jo vairāk- daudzi no viņiem uzskata mani par pilnīgu idioti, jo redziet es nerunāju viņu valodā. Vēl kas- katru nedēļas nogali man ir jābauda "superīgā" superskaļi uzgrieztā mūzika, kas nāk no kāda kārtējā bumera mašīnas, kas stāv pie manai mājai pretī esošās krievu skolas. Lieki piebilst, ka krievu jaunieši, kas, pēc tevis teiktā, ir megasportiski ir pārlietojušies visneiedomājamākās vieliņas. Nedod dievs kādam aizrādīsi, ka viņi taisa troksni, pa galvu atraušos. Protams, šādi indivīdi ir arī latviešu vidū, protams, bet kāpēc man ir nācies saskarties 90% gadījumu tikai ar slāvu izcelsmes jauniešiem, m? Arī man ir draugi krievi, lieliski cilvēki, starp citu, tikai diemžēl daži citi viņu tautībnieki rada milzum daudz stereotipu, kuriem cilvēkiem grūti pārkāpt. Vēl kas- es neticu, ka liela daļa krievu jauniešu ir tik stulbi, ka nespēj iemācīties tās valsts valodu, kurā tie dzīvo. Paldies par uzmanību!

Es tikai izteicu savu viedokli. Samazgas pār manu galvu vari negāzt, kā nupat to izdarīji jau uz vienu cilvēku, kurš arī vienkārši pateica savas domas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: es tomēr nespēju
[info]traai
2007-06-08 14:43 (saite)
tas, ko es teicu gjiortam ari gjirtam bija domats, tas ir pirmkart.
otrkart, "Samazgas pār galvu" es taisiishu kad gribeshu, un kam gribeshu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: es tomēr nespēju
[info]aneteens
2007-06-08 14:45 (saite)
Es tev neko neaizliedzu. Atkārtošu: izteicu savu viedokli. Un arī man uz to ir tiesības, cienītais/-ā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: es tomēr nespēju
[info]blame
2007-06-08 15:42 (saite)
ja reiz man tas bija domāts, tad ir arī citas iespējas man to pateikt :)
ja reiz saki publiski , pieņem citu viedokļus ar!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: es tomēr nespēju
[info]traai
2007-06-09 00:19 (saite)
kaapeec tu uyskati, ka driiksti ar shitik skaljaam fraayeem iytreikties publiski, kaa pats saki, izteikt savu viedokli, un man tu to liedz? i mean, liedz publiski izteikties..
pashlaik, tas ir tajaa briidii, man nebija taadas iespeejas, bet izteikties, kaa redzi, gribeejaas, taapeec driiju to tur, kur uzskatiiju par pareizu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: es tomēr nespēju
[info]blame
2007-06-09 09:08 (saite)
kā jau teicu, mums katram sava taisnība.
tik es tur rakstiju vispārīgi, tu savu viedokli tentēdi uz mani personiski
tāds nu lūk mans viedoklis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: es tomēr nespēju
[info]blame
2007-06-08 15:41 (saite)
;) man raisija smaidu tavas replikas par es tev varu garantēt, ka viņiem tās mašīnas kā arī viss cits, kas viņiem ir, ir nācis daaaaaudz daaaaaudz grūtāk neka tev, zem māmiņas spārniņa dzīvojošam,un par mazām problēminām cīkstējošam. ..em, Tu gan visu nopelni pati un esi tik tiešām tiesīga man pārmest kaut ko šajā jautājumā , tā īsti nezinot neko , kas un cik viegli / grūti man ir nācis.

Un turpinu citēt pat sevi .
zagt cik vien māk un sanākt ;),bet man nav tiesības tā teikt . es tik spriedelēju .. tik pat efektīgi es varu teikt, ka 2074.gadā pasaule ies bojā un visi melnie ir vergi. brrr necenties izlasīt to ko Tu gribi izlasīt, bet tik to kas rakstīts.

Un jau atkal citāts - Protams, tas nav tikai tautības jautājums.

Un no kurienes Tev tāds naids ? Ko es vairāk jūtu tīri personiski, es kaut kur nosodiju viņus ? Tu to izlasi un definē pa savam, es varbūt to esmu rakstijis ar klusu domu kaut es tā mācētu . brrr

Un kā Tu vari spriest par mani, kas man cik viegli vai grūti ir nācis..

Un piedod princesīt, ka es tā atļāvos muti virināt no savas pļavnieku bedres .. es tak līdz taviem augtumiem aš tikt nemaz nevaru , lai kā gribētu brrrr


Un ja Tev ir kāds personisks pārmetums vai kāda sāpe tieši pret mani, nakošreiz gan to pasaki man acīs.. !!

Bet kašķēties man galīgi negribas, man tik tiešām žēl ka Tu šādi, ja vien es saprastu, kas gan ir radijis šo riebumu [em, tas laikām ir pārāk skaļš vārds]

Priekā ;)






(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: es tomēr nespēju
[info]traai
2007-06-09 00:27 (saite)
tas, ka tu juuti ka man ir kkads personisks NAIDS tret tevi, ir jau gluyhi tas pats, kaa tu saki, ka es to tavu rakstu esmu uztveerusi nepareizi.. tu izteici savu viedokli, es izteisu saveejo, par tavu viedokli. takaa viss ir ljoti vienaakrshi. nekaads personisks naids tas nav, un tas tev buutu jaazin.

plavnieku bedre - tu jau pats saki, cik tur ir slikti cik tur ir pretiigi, redy bumeri un krievi un taa, tad kaapeec es nedriikstu taa nosaukt to tavu tagad nu jau burviigo dziivesvietu?

un veel, par taam sms.. esmu mainiijusi attieksmi? hm, proiams, ka esmu, jo tagad censhos iztureeties pret tevi tieshi taa, kaa tu to esi pelniijis ar savu attieksmi pret mani, nevis aaleejos ar tevi kaa ar mayu beernu, kaa to dariiju aagraak - tas ir veeru acis siet uy visaadiem taviem ne tik patiikaamiem izgaajieniem.. saproti, gjirt, dots deeveejam atdodaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: es tomēr nespēju
[info]blame
2007-06-09 09:11 (saite)
em, nu gan tu izdomā, kad es esmu teicis, ka pļavniekos ir slikti ?kad ?
+ kad es esmu teicis, ka tas viss vispār ir slikti ? bwm + krievi, es vispār krievus neesmu piesaucis !. Tu to visu tik negatīvi gribi pavērst, es to nebiju domājis tik negatīvi brrrr.


sen jau bija laiks manīt attieksmi pret dots devējam atdodas es tik taga sāku novērtēt to kā bija. Stulbi un skumji vienlaicīgi, bet tā jau paša vaina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: es tomēr nespēju
[info]puika
2007-06-08 20:21 (saite)
mums jau viens garants ir. domā, vajag otru? lol!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blame
2007-06-08 15:22 (saite)
atbildēšu sākumā uz šo ..
Ja negribi, nelasi .
Tā bija mana tā brīža doma un punkts. gribu izsakos .

P.s
bet iesaku pārlasīt to visu vel 3x .. prezicēšu tuliņ kādēļ :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?