Margarethe ([info]traai) rakstīja,
es tomēr nespēju
un vēl, likums ir vienāds pret visiem, ja reiz tie cilveki, kas tev tik loti pretīgi dzīvo te, tad liks skar arī viņu, un soda vienādi, ka latviešus tā arī nelatviešu, pilsoņus un nepilsonus.
ja reiz vini ir tikuši līdz tam mašīnām, tad tas ir tapēc, ka vini ir kustinājuši vasus dibenus, viena, vai otrā virzienā, nevis sēdeuši mājās zem māmiņas spārna un tik čīkstējuši - ai cik mums slikti, ai kā mums neiet.
kā tev nav kauna saukt citus par zagļiem un neliesiem, ja tu ne sūda nezini? KĀĀĀĀĀĀ????? man ir vesela kaudz ar draugiem un paziņām, ka ir lūk šitādi te krutie bembji, BET KO TU VARI ZINĀT?? es tev varu garantēt, ka viņiem tās mašīnas kā arī viss cits, kas viņiem ir, ir nācis daaaaaudz daaaaaudz grūtāk neka tev, zem māmiņas spārniņa dzīvojošam,un par mazām problēminām cīkstējošam.
tagad par tautībām. es tev tagad izstāstīšu reālu situciju ādažos, ja netici - uzjautā kasparam, elīzai vai vēl sazinkam ko tu no šejienes pazīsti. ir mums tāds benzintanks - dinaz, un tur, mans mīļais draugs, pulcējās tieši tavi mīļie latvieši ar savām krutajām mašīnām, par atsevīšķām pesronībām, un par to KĀ viņi ir dabūjuši savas tačkas, ir pavisam cits stāsts, jo nu nejau tajā godīgākajā veidā. un tajā laikā kad tie ahujenie džekiņi rūcina motorus un lielās ar savām tukšajām čiksām, krievu puiši spēlē futbolu, nodarbojās ar citiem sporta veidiem, es nesaku, ka viņiem nav naudas, ta nebūt nav, vienkārši viņiem te ir savādākas interes, un mašīnas arī ir, tikai tās viņi izmanto braukšanas nolūkiem nevis pulcešanas.
saproti, ja reiz tu esi iekritis savā plāvnieku bedrē, tad KĀ TU VARI SPIEST PAR VISIEM??????? KĀĀĀĀĀĀĀ????????? ja tu no tās dzīves zini tikai tieši tik, cik tu redzi, nevis ko vairāk!!!!!!!!!
un kā tev nav kauna vispār kaut kādus tādus jēlus tekstiņus rādī MAN, ja mēs jau sazin cik reizes bijām par šo te tēmu runājuši, un nevis par mašīnām, bet reāli par tautībām??? !!!!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?