blame ([info]blame) rakstīja,
@ 2007-01-16 10:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:fuck

es tik tiešām vairs nemāku kontrolēt sevi.
Solijos vakar gultā būt 00:00 biju 00:50.
Solijos celties 9:31, pat uzliku modinātāju un novietoju istabas otrā galā, lai nospiest to varētu tik izkāpjot no gultas.
Izlīdu no gultas 10:29.

Man vairs nesanāk sevi piespiest pie sienas. Man ir vājš raksturs.
Kā lai audzina sevi.
brr



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2007-01-16 11:05 (saite)
es īsti nezinu, kāds man ir raksturs, bet nepiecelšanās laikā man nekad nav uzbrukusi. kā nozvana modinātājs, tā es - hop - augšā bez domām par to, ka varētu būt citādāk.

šī iemesla dēļ man šķiet, ka manu fizisko ķeremni vajadzētu rūpnieciski pavairot un lietot kā modinātāju. ja ieslēdz skarbajā režīmā, tad es gulošajam eju klāt un aiz kājas velku ārā no gultas. (pieejami arī citi režīmi ar dziedāšanu, brokastīm gultā utt.)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blame
2007-01-16 16:14 (saite)
kādreiz es ar tā mācēju.

tagad vairs nemāku .
brr

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]asaa
2007-01-16 19:50 (saite)
skolu kavēt nav labi :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blame
2007-01-16 22:54 (saite)
em..
jau 4 dienas tur nav būts.
tā ir ka mācās to kas neiteresē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sequel
2007-01-17 00:15 (saite)
lai laicīgi aizmigtu ir vairākas metodes. man personīgi ar vienu vai diviem modinātājiem nekad nav līdzēts. es pirms miega tīk ļoti sadomājās par to,cik daudz jāpaveic un cik svarīgi ir piecelties,ka 6:30 kā pēc pulksteņa augšā pat ja nevajag. tik reizēm skolu neuzskatu ne par ko tik svarīgu,lai celtos. :)
ūn tad man zvanās klases biedri. noturot mani nomodā. :)

(Atbildēt uz šo)

atzīšanās
[info]narkoze
2007-01-17 12:29 (saite)
ar mani ir gaužām līdzīgi,tikai daudzdaudznopietnāk.
solos iet gulēt vienos,pusdivos-aizeju trijos,četros.
solos celties pusseptiņos,septiņos - pieceļos vienpadsmitos,divpadsmitos.
jā,nereti tomēr pat ar tām divām trim stundām gulētām var piecelties,bet ja uz tā rēķina nesanāk atgulēt tās stundas,tad nākamreiz tas var nenostrādāt.
ja man būtu tā kā tev (un tā man bija pirms aptuveni gada) es vēl tik ļoti nesatrauktos,tagad gan manā frontē valda lielas bažas par to,kā būs,ko par to domā skolotāji,ko klasesbiedri,vai es esmu bezatbildīga,tāda,kurai skola ir pie vienas vietas (uz šo jautājumu varu godīgi atbildēt,ka Nē)? + neatbildāms un ārkārtīgi aktuāls jautājums par paškontroli,par sevis audzināšanu. viegli jau pateikt - vienkārši ej gulēt agrāk,tad arī piecelsies. būs kādreiz jāizmēģina,varbūt jau šovakar,bet ir tik grūti piespiesties. man naktis ir īpašas,jo tajās es varu būt pilnīgi viena,iela ir klusa,visi guļ,es daru,ko gribu. tieši naktī visvairāk gribas lasīt grāmatu,kārtot istabu,jā,un sēdēt pie datora arīdzen..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: atzīšanās
[info]narkoze
2007-01-17 12:40 (saite)
ā,un par modinātājiem.
ir gājis visādi,bet pašlaik ir tā - man ir divi modinātāji,trešais - rezervē. to trešo ir aktivizēju ļoti reti,jo tam ir ļoti skaļš modinātājzvans,kas,protams,it kā varētu derēt,taču tā skaņa ir tik spalga,ka bail. tāds trrrrrrrrrrrrrrrr augstā reģistrā. tiešām zvana,kamēr nenospiež. iespējams,mana vienīgā iespēja... uz ziemassvētkiem man ome uzdāvināja modinātāju. omes modinātājs ir pieklājīgs,es gan vēl neesmu sapratusi vai viņš zvana,kamēr nospiež,vai pats apstājas. man drīzāk šķiet,ka otrais variants,jo,piemēram,šodien es neatceros,ka būtu to nospiedusi. bet arī tā gadās.
gadās,ka neatceros,ka nospiežu,un guļu tālāk,pēc tam jau pamostoties ar domu-kāpēc ir tik gaišs,kāpēc es jūtos tik izgulējusies
gadās,ka mani pamodina skolotāja vai klasesbiedra zvans jau ap pusdienas laiku vai vēlā rīta pusē - tad es,protams,uzreiz pieceļos
gadās,ka es dzirdu modinātāju(s),bet nospiežu tos un dodos atpakaļ gulēt 'uz 5 minūtēm'
kādreiz bija tā,ka vienkārši apzinājos - neesmu izgulējusies,nevaru piecelties,tas nekas,ja neaiziešu. tagad tā vairs nav.
un jauno mobilo arī es vēl neizprotu. uzlikts taču bija,bet acīmredzot nedzirdēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?