smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2014-09-27 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:arcade fire - suburban war
Entry tags:bathroom


Meitenes, kādas ir jūsu domas par visi tiem free-from skaistumkopšanas līdzekļiem (nu, tur bez parabēniem, krāsvielām, dīvainiem latīņu nosaukumiem, kuri izraisa vēzi, astmu un 6 pirkstus uz vienas rokas nākamajai paaudzei)? Es pēdējā laikā kaut kā sāku piedomāt: nopirku kaut kādu baigo austrāļu šampūnu ībejā, bet mani mati pārvērtās par salmiem; lietoju JĀSŌN dušas želeju, bet aromāts pārāk spēcīgs; Madaras lūpu balzāmu, bet lūpas palika sausākas; Stendera krēmu - tas gan baigi patika.
Jūs tam uzmanību pievēršat, jebšu dzīvojat pēc principa "ja alerģiju neizraisa/dārgi nemaksā/ tūbiņa skaista, tad viss der"?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]burzj
2014-10-03 12:24 (saite)
lietoju Sisley fitokosmētiskos līdzekļus, kur lapas, mizas, ogas, ēteriskās eļļas, ekstrakti, izvilkumi. patīk kā smaržo, pēc dabas, un āda ir dzīva!!! tā tiešām ir labākā kosmētika, manuprāt, pēc lietotajiem dior, chanel, shiseido un bla bla.
mazs parabēnu daudzums, protams, ir arī sisley krēmos, bet ja grib mūsdienās kaut ko bez parabēniem, tad mājās zemenes jāsaspiež un ar gurķu ekstraktu desmit minūšu laikā jāizlieto, savādāk tur jau atkal mikro baktērijas un kā tad to vispār var saglabāt? "iekonservēt?"

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?