smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2014-09-27 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:arcade fire - suburban war
Entry tags:bathroom


Meitenes, kādas ir jūsu domas par visi tiem free-from skaistumkopšanas līdzekļiem (nu, tur bez parabēniem, krāsvielām, dīvainiem latīņu nosaukumiem, kuri izraisa vēzi, astmu un 6 pirkstus uz vienas rokas nākamajai paaudzei)? Es pēdējā laikā kaut kā sāku piedomāt: nopirku kaut kādu baigo austrāļu šampūnu ībejā, bet mani mati pārvērtās par salmiem; lietoju JĀSŌN dušas želeju, bet aromāts pārāk spēcīgs; Madaras lūpu balzāmu, bet lūpas palika sausākas; Stendera krēmu - tas gan baigi patika.
Jūs tam uzmanību pievēršat, jebšu dzīvojat pēc principa "ja alerģiju neizraisa/dārgi nemaksā/ tūbiņa skaista, tad viss der"?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daciiit
2014-09-28 22:38 (saite)
Hmm,tā baigi neiespringstu uz eko-šmeko kosmētiku,jo vairāk skatos,kàda ir ādas/matu reakcija. Līdz ar to sejai joprojām izmantoju Avon Anew rozā sērijas krēmus (jā,jā,uzticos šiem,jo Avon lighening krēms vienīgais pabalināja manu pigmenta pleķi uz pieres,kad jau izmisumā plānoju lāzerprocedūru),kas vairāk tādi želejveidīgāki vai otrs ir Guinot Bioxygene krēms,ko vasarā var smērēt uz ģīmja. Dušas želejas man ar no tā paša Avon(vairāk gan krēmveida,jo pēc tam ķermeņa krēms neprasās),jo deguna princips-smarža patīk. Ķermenim izmantoju Criss Farell Margosa eļļu-ļoti specifiska,bet āda mīksta mīkstiņa. Matiem Wellas mandeļu eļļu un Macadamia šampūnu un PlanetSpa matu mitrinošo masku-tā kā man ir biezi un gari mati,tad tie dzīvo savu dzīvi un šitādā kombinācijā varu tos savaldīt :). Kaut kā tā :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2014-09-30 00:44 (saite)
es, starp citu, biju domājusi par guinot. derētu izmēģināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daciiit
2014-09-30 08:19 (saite)
Guinot gan nav eko-shmeko,bet shis tas ir ok. Daargs gan,maita.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?