smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2010-07-10 19:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:full
Mūzika:portugal. the man - sun
Entry tags:domas, freidlistes aptauja, funny fact, lv

Who are we?
Īrijā latviešus pieskaita turpat, kur lietuviešus, poļus, ukraiņus un tamlīdzīgos - pie Eastern Europeans.
Krievija latviešus kopā ar lietuviešiem un igauņiem bāž vienā maisā ar nosaukumu "Pribaltika" (vienmēr esmu pamanījusi, ka tad, kad viņi saka "Pribaltika", tas vienmēr ir izteikts tādā tonī "Uuuuu, no on že iz Pribaaaaltiki!")
Skandināvijai mēs esam viena no The Baltic States, taču daudzi latvieši tēvzemīti labprāt pieskaitītu pie tiem pašiem skandināviem (dzirdēts gan no paziņām, gan no medijiem).
Savukārt Reinis Lauriks savā tviterī pie "bio" mūs apzīmēja kā N-Europe (a.k.a. Northern Europe, a.k.a. mēs-ziemeļnieki, bičīz!).

Tad kas mēs īsti esam - A-Eiropa, Z-Eiropa, Skandināvija (???) vai arī mēs esam tik īpaši, ka ģeogrāfiskais iedalījums uz mums neattiecas, un kopā ar leišu un igauņu bāleliņiem esam vienkārši neatkārtojamā Pribaaaalķika (a.k.a Ze Bōltik Steits)?
Viedokļi?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]colder_
2010-07-10 23:07 (saite)
Man tas netraucē tē, Cornwall, bet kad biju daudz maz padzīvotākā rajonā kā Londonas puse un Bristole, tad gan bija nejauki,ka apr tevi jau nospriests ne ta slabākais, kad "ā, austrumeiropietis." Bet nezin kāpēc,ja esi skandināvu puse/ziemeļnieciskais, uzreiz kas labs esi. muļķīgi, bet viena pati par sevi tā nepratīšu pastāvēt,ka justos par to pofig, neesmu starp savējiem, bet svešiem. nejūties droši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?