smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2010-07-08 21:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:anxious
Entry tags:d'oh!

HALLO, HALLO - PALĪGĀ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaunkundzes, precētās un nē - man ir nepieciešama jūsu palīdzība! Kāda ir jūsu pieredze ģevišņiku aka vistu balles taisīšanā? Pat ja netaisījāt, bet vienkārši piedalījāties, pastāstiet, ko tur īsti dara. Uz striptīzklubu ved vai tikai pa parastajiem klubiņiem? Vai arī viss ir ļoti glauni un oficiāli? Es te gatavojos tādu taisīt, tikai man nav ne mazākās nojausmas, ko tur dara. Attaisnojumam, pēdējo reizi kāzās biju, kad man bija 10 gadi :)

Paldies jau iepriekš,
jūsu izmisusī Bikini Kill



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]keikoo
2010-07-09 08:32 (saite)
nu tad tā - man bija dikti jauks "meiteņu vakars", šo vārdu vistiešākajā nozīmē. Nebija nekādu klubu, nekādas v-rīgas, nekādu karnevālu tērpu un māžošanās ap visādu loriņu tirgošanām un uzplīšanos nelaimīgiem garāmgajējiem. Draudzenes bija noorganizējušas viesu namiņu ar pirti pie jūras, ārpus Rīgas, kur vakars tika veltīts patīkamām skaistumkopšanas procedūrām pirts norises laikā (aļa spa maskas, skrubji, sviesti etc.), sievišķīgām klačām un pļāpām, pa vidu gan paspējot dažus tematiskos uzdevumus iepīt. Atmiņā palicis bijušo puišu rakstīšana uz lapiņām un likšana pudelē, kura jānorok pludmalē, iepriekš sagatavota video intervija ar nākamo vīru, kurā viņš atbild uz jautājumiem un man pirms tam jāmēģina uzminēt viņa atbildes (par nepareizu atbildi tas pats vecais triks ar hubba-bubba) un vēl viena draudzene bija apgleznojusi bezgalīgi skaistas bļodiņas, kurās bija sveces, kuras naktī laida jūrā un man bija dikti žēl, jo šķita pārāk smukas, lai tā vnk palaistu nebūtībā :)) Ā un tajā brīdī pludmalē tika satikti leišu studenti, kuri tur klīda ar ģitāru un izdomāja nodziedāt ļoti skaistu dziesmu. Vēl jūras krastā tika sarīkota fotosesija, tā tāda jauka piemiņas liecība un arī kārtīga nopeldēšanās. Viss tas pasākums sanāca ar tādu ļoti siltu un privātu atmosfēru, par ko man jāpateicas manām labākajām draudzenēm, kuras respektēja manas norādes "prom no v-rīgas, klubiem un masāžas saloniem" :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2010-07-09 11:42 (saite)
izklausās baigi forši :) (es sev arī gribētu tādu vistu ballīti). pat nebiju aizdomājusies par spa lietiņām! liels paldies :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?