smooth cat rider ([info]bikini_kill) rakstīja,
@ 2010-04-30 11:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:confused
Mūzika:heartsrevolution - CYOA
Entry tags:d'oh!, funny fact, music

bērnu muzikālā gaume, anyone?
Man šoreiz ir nepieciešama jūsu palīdzība/padoms. Mamma tuvākajā laikā taisās sūtīt paciņu ar visādām girly figņām manām brāļa meitām uz Murmansku. Paulīna, 10, un Sofja, 9, ir gudras meitenes, tādas nedaudz girly-girls (nu, kurš tādā vecumā nav), un tante Kristīne viņām ir lielā autoritāte.
Tad, lūk, šorīt mamma piedāvā sarakstīt 2 cd ar manu mīļāko mūziku un aizsūtīt viņām, tā teikt, lai izglītotos. Katrā cd, protams, atšķirīgu mūziku, jo viņas visu savā starpā dala, pat grāmatas. Tagad esmu neizpratnē - kas ir tā mana "izglītojošā" mūzika? [lasīt ar ironiju] Popu viņām nevajag - arī Krievijas ziemeļos zin, kas tā tāda Leidī Gāgā ir (un pat ja nezinātu, es viņām pokerfeisus nesūtītu). Es ļoti šaubos, vai viņas sapratīs manu gaumi, ja aizsūtīšu Aphex Twin un Crystal Castles (lai gan, ko var zināt - varbūt viņām atvērsies pareizās "čakras" un tante Kristīne beigās būs ne tikai autoritāte, bet arī muzikālais guru). Tāpēc jautājums jums - ko jūs klausījāties šajā vecumā un, ja jums ir mazā māsiņa/brālītis, kādu mūziku klausās viņi?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]coletya
2010-04-30 14:55 (saite)
Nu tad gan neder :D
Ieraksti viņām Taty :DDD
Es 10 gados klausījos :DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bikini_kill
2010-04-30 14:59 (saite)
hehe, viņas zina, kas ir Taty. Tur jau tā lieta, ka es meklēju ko tādu, kas viņu ausīm būtu svaigs no muzikālā viedokļa. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?