Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Vot on, gad, mači jego

18. Aug 2005

00:58 - Vot on, gad, mači jego

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Jūs jau nojaušat, kas man riebjas kinoteātros - beziztēles radījumi, kuri beigās, knapi parādoties titriem, lec kājās un spraucas uz izeju. Tikpat steidzīgi, kā pirms seansa viņi steidza iegādāt popkornu un dzērienu, un spiežas garām tikpat neatladīgi, cik uzcītīgi gremoja tos salmus filmas laikā. Pieļauju, ka viss viņu dzīvēs notiek ātri un bez garšas - gan sekss, gan darbs, gan izpriecas. In-out, in-out. Un īpaši skumji tas ir gadījumos, kad tajās filmās titri ir filmas vērtīgākā daļa. Tapēc man patīk mazi kinoteātri, jo tie atgādina to kino no manas bērnības, kad cilvēki nāca skatīties, nevis ēst.

(10 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]skuka
Date:18. Augusts 2005 - 01:20
(Link)
man arī patīk titri, tie ir filmas turpinājums, ar mūziku vai bez,tas ir brīdis atelpai un pārdomām, brīdis vēl kavēties redzētajā
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:18. Augusts 2005 - 01:22
(Link)
titri - noskaņas pastiprinātājs. tāpēc riebjas, ka tv nekad neparāda līdz galam... blaukš, blaukš ar reklāmu pa pieri
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]starro
Date:18. Augusts 2005 - 01:22
(Link)
Dzīve ir īsa un daudzveidīga. Kā lai zin, vai aiz stūra nav kas nepieredzēts?
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:18. Augusts 2005 - 02:05
(Link)
Jā, un neesmu bijis nevienā filmā, kur šie cilvēkam līdzīgie radījumi netrauktos kājās lai, pieļauju, skrietu patērēt vēl kaut ko. Riebjas, taisnību sakot.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:18. Augusts 2005 - 09:44
(Link)
reiz gaidīju, kad beigu titros parādīsies mūzikas autors... nesagaidīju, jo titri apnika arī mehāniķim - norāva vidū un ieslēdza spožās lampas
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:18. Augusts 2005 - 11:57
(Link)
tad jau tev droši vien dikti "patiks" jaunums iekš forumcinemas - cēsu alus pauzes. filma tiek apturēta uz 5 min, lai tu varētu iegādāt aliņu. es jau fanonoju par šo fantastisko iespēju. :)
(Reply to this)
From:[info]zazazelle
Date:29. Augusts 2005 - 11:35
(Link)
man traki patika filmas interpreter titri- tur "ku language inventor" "penn's hair specialist" kautkas veel bija, neatceros vairs.
oj un patiik man viss, ko tu raksti
(Reply to this)
From:[info]zazazelle
Date:29. Augusts 2005 - 11:38
(Link)
a vispaar kino paliek kino, bet trakaak ir teijaaterii, kur visi lec kaajaas, graabj numurinjus un spiezhas rindaa pie garderobistiem, kas arii grib fiksaak izdaliit plaschus un meeteljus un iet uz rimi
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:30. Augusts 2005 - 22:59
(Link)
vācijā kinoteātrī bija spec. galdiņi, lai nebūtu jātur alus pudele uz priekša sēdošā nordiskās galvas un čipsu paka kājstarpē. vot tas ir serviss. štruntīgi, ja katarses brīdī kāds no balkonērijas nomet pudeli uz galvas lejā sēdošajam - bet tas negadoties bieži, vismaz ne pārāk bieži, jo tad neļautu nest iekšā pudeles.
(Reply to this) (Parent)
From:[info]biezpientaure
Date:30. Augusts 2005 - 22:55
(Link)
zinat, divx filmām reizēm titri ir gandrīz visi, līdz beigām. parasti gan apstājas un sastingst, kad liekas - tūlīt tūlīt beigsies, bet pietrūkst kādas, pēc sajūtām, 10 sekundes. karoče, bardaks.
(Reply to this)