helvetica ([info]helvetica) rakstīja,
litrs kefīra, 500gr. marinētu, rīvētu biešu, rīvētos gurškis, rīvēta baltā redīsa sakne, neduadz mārrutku, zaļumi, vārīta ola un vārītas desas kubiciņi (po sovetski), sāls.

Betes ilgi nevāras - ja ir milzīgas, pārgriez uz pusēm. Var arī apts iemarinēt bietes - sarīvē bieti, sagatavo marinādi (ūdens, etiķis, lauru lapas, melnie pipari, smaržīgie pipari), pavāŗa marinādē rīvēto bieti, kamēr pusmīkssta, karstu pilda burciņās, kur tās turpina kļūt mīksākas. Atdzesē, un pēc kāda laiciņ a- kad iestāvējies - var lietot.

Biešu lapiņas vispār ir mans mīļākais produkts. Biešlapiņu zupa ir man ēdiens, kas apliecina, ka pavasaris ir sācies. Vāŗa kā skābeņu zupu, no foršas auksti kūpinātas cūkas kājiņas, tikai skābeņu vietā liek biešlapas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?