iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2005-08-25 18:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
biju nolēmis šon drusku pastrādāt

mana fiziskā stāvokļa nulles konfigurācijai tie nomītie bezčetriem piecdesmit (goda vārds!) kilometri tomēr tāds mazs sasniegums ir. minos pa zasulauku un skatījos apkārt - bļiiin, kāds inčīgs rajons - un ne čiku ne grabu aizminos līdz vārnu krogam. iemērcos baltajā kāpā un ņēmos no dibena ņemt otru skaidu - atpakaļceļu.







(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaika
2005-08-25 18:54 (saite)
mishka ljubit nas:)

(Atbildēt uz šo)


[info]arteck
2005-08-25 19:11 (saite)
nu jā, tev tā neko gabaliņš līdz baltajai kāpai, bet ir tā vērts. es nesen mājās nedaudz salecos un tad minos, lai nodzītu visas tās tirpas. gribēju līdz ziemeļu molam, bet netīšām iznāca līdz vecāķiem :x neko, turpat nopeldējos, nedaudz pasēdēju un sāku mīties atpakaļ. lūk, tad gan, atminoties mājās domāju, cik labi, ka šādi izlecieni notiek tik reti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2005-08-25 21:01 (saite)
tanu gan tu nelaikā atmeti ziemeļu molam ar roku - no vecāķiem līdz mangaļsalai tik vien kā piecas minūtes

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]arteck
2005-08-26 00:29 (saite)
es pēc tam atpakaļ braucu pa mangaļsalas autobusa maršrutu. tu noteikti zini to vietu, kur parasti veidojas migla uz ceļa - pie tā ezera. ja nemaldos, tad vētras laikā toreiz tas ceļa posms vispār bija zem ūdens. lūk, tajā vakarā tur bija tāds skats. tā atkal bija tā reize, kad gribējas, lai būtu knipsējamais pie sāniem. virs ezera bija miglā un tālumā spīdēja māju uguntiņas. izskatījās tā it kā šīs ugunis būtu tur - miglā. es nezinu, cik daudz tev izsaka vārds hajao mijazaki un viņa animācijas, bet tajā migluguntiņu skatā bija kaut kas no šī cilvēka animācijas pasaules. sajūtas, protams, neaprakstāmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]arteck
2005-08-26 00:30 (saite)
nu jā, un tad jau man vēl nebija tava septiņcipara, bet es domāju, vot, tagad gan varētu kaut vai prikola pēc uzvanīt bez4pieci un pajautāt, cik pulkstens :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2005-08-26 09:24 (saite)
:))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?