Pilnmēness nogurdinātie - Padodiet man cirvi un mazo cirvīti! *

About Padodiet man cirvi un mazo cirvīti! *

Previous Entry Padodiet man cirvi un mazo cirvīti! *18. Apr 2016 @ 14:43 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]sakaarnis
Date: 18. Aprīlis 2016 - 15:46
(Link)
Es nelasu presi bet normālas grāmatas un tāpēc man pajāt uz to visu. Sabiedrība jāizglīto, ja tā negrib izglītoties un vienalga labprāt tic visādiem pautiem, tad nu neko, stulbākajiem jāizmirst.
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: 18. Aprīlis 2016 - 15:49
(Link)
Man ar liekas, ka šarlatānisms ir viena normāla pseido darviniska dabiskā atlase :D Ja pieaudzis cilvēks neizmanto smadzenes un pēc tam čīkst (ja nav paspējis jau atstiept kājas homeopātējotoes un sārmojoties utml), ka viņš apzagts un apkrāpts, nu tad pats vainīgs, jopcik! Respect biznesa veidotāju izdomai! Kāpēc neņemt naudu, ja dod?
[User Picture Icon]
From:[info]sakaarnis
Date: 18. Aprīlis 2016 - 16:06
(Link)
Lieta tāda, ka ar smadzenēm kaut kādu atsevišķu lietu nevar tā vienkārši izdomāt, vieglāk to uzņemt prosta skolā mācoties. Nu, un ja par to "biznesu".. tu padomā, tā nauda taču aiziet nevis normālā potenciālā, kā medicīnā un izglītībā, bet krāpnieku kabatās, t.i., arī pārējās sabiedrības interesēs nav stutēt šādu parazītismu.
[User Picture Icon]
From:[info]zimbabve
Date: 18. Aprīlis 2016 - 16:07
(Link)
Tikai ir vēl tāda nianse, ka arī visnotaļ saprātīgiem cilvēkiem krīžu brīžos kritiskā domāšana mēdz pazust, ja vispār ir bijusi, ieslēdzas maģiskā domāšana, turklāt šitie sārmotāji, homeopāti un citi gariņi apskādē arī bērnus, kuri paši pieņemt lēmumus nevar. Saukt to par dabīgo atlasi ir mazliet cietsirdīgi.

Te labi uzrakstīts: https://hatepseudoscience.com/2015/11/06/natural-selection-doing-its-job/
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba