Pilnmēness nogurdinātie - Komentāri

About Komentāri
Padodiet man cirvi un mazo cirvīti! *18. Aprīlis 2016 - 14:43
Šodien SWH reklamēja sārmaino ūdeni, kas palīdzot samazināt I tipa diabēta pacientiem nepieciešamo zāles par 30% un II tipa -- pat par 70%, un kuru var ražot, iegādājoties fantastisko jonizācijas aparātu Akvavita.
Ar atsaucēm uz japāņu zinātnieku un mūsu Latvijas zinātnieci, vārdus neuzķēru. "Skābais ūdens oksidē, sārmainais -- aktivizē!"

Man ir tikai divi jautājumi.

Pirmais. Vai Reklāmas likumā ir kaut kas rakstīts par kriminālatbildību par melīgu reklāmu. Vai vismaz par pietiekami lieliem naudas sodiem, lai šādi kantori nahren bankrotētu momentā?

Un otrais, kuri ir tās prostitūtas, kas šādus pseidoārstēšanās reklāmas tekstus sacer/adaptē un ierunā.
Jo šeit nu jau mēs vairs nerunājam nevis par Hesburgera kafiju vai "labākajām" riepām pasaulē, bet par cilvēku veselību un varbūt pat atsevišķos gadījumos dzīvību.


Ak, jā, un vakar (laikam pa SWH Rock) bija homeopātijas reklāma, tiešā tekstā "paļaujies uz homeopātiju, paļaujies uz dabu".
Lienošie uzbrukumi. Ja homeopātija un quack medicine ir 12 miljardu € industrija Lielbritānijā vien, un šeit turklāt vēl ir pseidooficiāls endorsements no mediķiem (sk. tēvoci Apini presē), tad tiešām jāsāk emigrēt.


* Bretaņas pasakas.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba