barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2017-10-17 22:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un vēl par "me too"
Mani patiesībā pārsteidz "me too" apjoms un intensitāte, tas pat atmetot diskusiju "kurš vainīgs" un "kur ir robežas." Acis atveroši.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]up
2017-10-18 07:49 (saite)
Es domāju, ka pat tās, kurām sākotnēji ir šķitis, ka, ak, ar mani gan nekad nekas nav bijis, sāk aizdomāties un atrast, visus šos stāstus lasot, ja, jā, ir paveicies nedabūt pa muti un netapt izvarotai (lai dievi stāv klāt arī turpmāk), bet ka sexual harrasment ir arī daudzi no tiem, ko izdodas no sevis noskurināt un aizmirst kā gandrīz normu. Kad skolā Tevi nobučo vai apgramsta kāds, kas Tev nepatīk, jo ja atteiksi - arī tie foršie domās, ka esi ņedatroga; pilnā tramvajā svešs, pie sāna piespiests pusciets loceklis, galu galā, nelūgta pimpjabilde vai jēlības iepazīšanās portālos. Bet at the end of the day- es tomeer gribeetu beigt pretnostatiit viirieshus un sievietes, un mācīt abu dzimumu bērniem kas ir un kas nav appropriate uzvedība.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2017-10-18 13:39 (saite)
Tā ir, attiecību kultūra ir core vadlīnja šai tēmai un nekas cits un tas ietver tik daudz smalkus, veselīgus un svarīgus faktorus, kā pašapziņa, pašcieņa, vērīgums, utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?