Viņa Gaišība ([info]kautskis) rakstīja,
Jā, precīzi, ar piebildi, ka šie paši uzstādījumi ir aktuāli ne tikai Latvijas iedzīvotājiem. Kopš Donalda Tē ietusnīšanās preža tronī man ir cieša pārliecība, ko itin nekas vēl nav spējis sašķobīt, ka amurikāņi ir tādi paši mēs, tikai ar mazākām bērnības traumām un lielākiem vēderiem. Neba nu citur nerunā par mazumtirdzniecības krīzi, ko ja ne raisa, tad veicina tieši šī pārliecība, ka internetos noteikti būs labāk nekā pie nožēlojamiem idiotiem.

SS.lv gadījumā mana paša lielākā nepatika – un es saprotu, ka mani uzreiz nories par pretenciozu estētu – ir tas, ka, citējot Maestro, viņiem nav gaumes, viņiem vienkārši nav gaumes. SS.lv ir digitāls Stacijas tunelis, kur blakus cigaretēm un korejiešu valodas mācībgrāmatām krievu valodā tirgo apakšbikses un pušapus, daiļojot veikalu ar lāzerprintētām izkārtnēm. SS.lv ir tās bezmaksas lapeles, ko savulaik (vai vēl joprojām? nezinu) meta pastkastītēs, kas tur, Rīgas Santīms, vai. SS.lv ir pazīstamā zīmola "man uz bērēm jāiet" poliestera uzvalki, kas Centrāltirgus mantu tirgū pieejami strēķiem vien. Tātad: mani var saukt par pretenciozu estētu, bet man tiešām šķiet, ka tas nav vienkārši neglīti, bet norāda uz dziļāku problēmu: nevēlēšanos censties, jo "priekš Latvijas taču tīri ok".

Tāpēc neskatoties uz to, ka VIDa darbība tik tiešām ir apšaubāma, es nespēju, vienkārši nespēju atrast sevī spēku aizstāvēt SS.lv (tas nosaukums man vienmēr ir licies kā slikts practical joke). Droši vien tāpēc es esmu ne tikai sūda estēts, bet arī skaudīgs mirla, kas cenšas norakt veiksmīgus uzņēmumus. Bet nespēju un viss. Un vispār no visas sirds vēlu SS.lv nāvi un iznīcību, jo viņi ne tikai pārstāv, bet iecementē nākamībā to Latvijas sabiedrības īpatnību, no kuŗas mums sen būtu laiks atbrīvoties.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?