barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2015-02-07 02:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
12
Ui, cik ļoti
ļoti
ļoti labi ir "Divpadsmit krēsli" iekš JRT.


uhuū.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2015-02-07 09:12 (saite)
Mja, bet mums, reku, vidēji patika.Tas ir tā, ka nevar teikt, ka nepatika, bet arī nekādas sajūsmas. Riktīgi kaitināja scenogrāfija, kas, burtisk, gāzās virsū, un likās, ka aktieritajā neorientējas vispār (bet mēs bijām pirmizrādē, nu ja),žīdu anekdotesar bārdu, un nekādas skaidrības par to, kāpēc šis vispār būtu jāuzved. Lai gan daudzas epizodes smieklīgas, tiesa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2015-02-07 11:33 (saite)
Brīnumaini, tieši scenogrāfija šķita viena no labākajām pēdējā laikā iekš JRT. Varbūt, būs iespēlējušies, jo vakar visas tās sienu rotēšanas, kastes, krēslu maiņas gāja gludi un bez aizķeršanās, dažās epizodēs bija sajūta, itkā skatītos perfekti samontētu kino.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2015-02-07 11:38 (saite)
Pirmizrādē likās, ka viņi vel galīgi nesaprot, aiz kuras tapetes kuram kurā brīdī jāslēpjas, un kur kas jābīda, un bija tāda smacējoša sajūta, ka visi tie foni gāžas tev virsū un neļauj izrādi skatīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2015-02-07 12:09 (saite)
kaitinoši gan. līdzīgi bija peldošajos- ceļojošajos, mēs bijām uz kādu otro vai trešo izrādi, tur bija bardaks ar tiem flīģeļiem dažbrīd un vispār, jautās, ka aktieri mokās ar materiālu. Krēslos simpatizēja raksturu groteskums kopā ar Hermaņa izrādēs neiztrūkstošo smeldzi, smeldzīti, tas kaut kā ļāva neaizķerties uz vieglo joku ainām - kailo ivaru krastu, vecākajām no anekdotēm. Ā, bezmaz pirmoreiz nekrita uz nerviem Elita Kļaviņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2015-02-07 12:24 (saite)
Piekrītu par Kļaviņu:) Smeldzīti nejutām, tieši tās pietrūka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?