barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2014-10-08 22:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kungu zāle, kungu modes
ārče, [info]unpy ikurāt šovakar aktualizējis štrumbantfīrera tēmu un kā saukts, kā aicināts, ar ilustratīvu piemēru LTV studijā bija Aivars Lembergs, kurš sniedza pilnīgāko "Ģērbies kopā ar mani" stundu katram un vienam.

Lēšot, ka neviens vairs tēvē neskatās un es arī neatceros, kāpēc to darīju pati,
ar jūsu atļauju, sniegšu nelielu ieskatu kungu modēs, tātad.

Kungam ir jātērpjas drēbēs. Vēlams, savās. Tā mums ir tāda kā preambula, Bērziņtēva vārdiem runājot.
Šosezon modē, saskaņā ar Aivaru L. ir ietērpties iecienītās partijas logotipa krāsās, un tā nu žultszaļam uzvalciņam klātīm pievelk nostalģiski dzeltenbrūnas krāsas (ja tā drīkst izteikties) kreklu. (Krāsu gamma- šķelto zirnīšu putra.) Svarīgi, ka krādziņa katram vēlētājam netieši pavēsta vajadzību pēc "back-upa", pēc rezervītes, pēc dubultā dibena- krādziņa ir dubulta. (te uzmanīgi– gadījumos, ja jūs esat Ziedonis Caune vai Jānis Urbanovičš ar leknu privātzodu kolekciju- tad dubultkrādziņu gan nevajag izvēlēties, jo skatītājs nezinās, kur acis likt.) Jums jāzina, ka gan žaķetei, gan arī kreklam uz auguma jāsēd vēl liberālāk pat par blakusesošās Viņķeles viedokli ikvienā jautājumā. (tas labi).
Un kas gan tas par kungu, kam nav kaklasaites, jūs vaicādami? Pareizi!
Būdams galvenais kungs Karalistē, Aivars šosezon apsien kādu Ventspils purvājos iegūtu krokodīlu. Zaļu, elegantu krokodilādas šlipsi jūsu tiešraides labad. Krokodilādas kravate man šķiet konģeniālākais atklājums tūdaļ pēc leoparraksta stringiem un vīriešu bokseršortu apakšbiksēm ar dolārzīmi– tas neatsāj vienaldzīgu. Zaļš zemnieks krokodilādas kravatē! kro-ko-dīl-raksts!

Un kad kungs reiz viss tāds uzcirties,
tad nebūs šķēršļu tam nekur, jo pēc kā gan izskatās Imants Parādnieks pēc tam, kad nogrieza matus?
Pēc wanna-be Šķēles (un tātad- Klūnija), vienīgi pirms maisiņu zem acīm piekāršanas. Visi ir pelēki un nekādi, kad tu cilvēk, uzvelc kājās lohotipu. Skatoties uz modēm, es domāju, ka šī būs varena koalīcija.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?