Obser Ver ([info]observer) rakstīja,
Esmu provējis skriet ar āboltālruni kabatā, kaut kā nesanāca (es sportojot neklausos audimateriālu). Ja vēl ir nosliece līst ar to mežā, vai varonīgi ignorēt laikapstākļus, tad jau vispār nevajag.

Polārs man bija (primitīvs timer+heart rate, ap Ls30) divas sezonas, nevaru neko sūdzēties (kad noliku atvilkTnē, vēl strādāja), līdz kļuvu par Garmin 305 īpašnieku, ar ko jau vairāk kā sezonu laimīgi kopā dzīvoju. Tas 305 ir klasika, ja ne gluži GPSa Hummer, tad apmēram Nisan Patrol vecais modelis noteikti. Patiesībā, viņu nu jau kādu laiku vairs neražo, bet vēl varētu kaut kur dabūt jaunu. Prāvas sērkociņkārbas izmērā, konfigurējams līdz bessamaņai. Ja par trūkumu neuzskata ne-gluži-sievišķīgo izmēru, tad otrs trūkums ir totāli arhaiskais softs, ja vien ir vēlme savus nepielūdzamos rādītājus rūpīgi analizēt dažādos griezumos kompī. Savukārt, cūciņa par viņu nemaz tik traki trūkties nedabūs.

UI jomā visiem viņiem ir ko pārdomāt. Ja pret to dvēsele ir daudzmaz jUtīga, tad meklējumi varētu būt ilgi un mokoši - te viss uz funkcionalitāti pamatā tomēr, un ērti izdarāmas ir tikai pašas elementārakās darbības (start-stop-reset-lap).

Nu jā, protams, Tev vajag tieši pulsometru:).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?