blond ([info]blond) rakstīja,
Labi, bet citai reizei, kad tev acis būs vaļā, ieteikšu, kā cept liellopa "kotletes". Mēs jaucam gaļai klāt sagrieztu kinzu, drusku sakapātu olīvu un kāperu, marinētu gurķi, svaigu sarkano čilli piparu. Faktiski - tāda kā tartara gaļa. Ļauj drusku savilkties un cep. Baigi garšīgi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?