barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2006-12-24 03:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:za to mi krasivo tancujem

saimeniece cisku kaska
Sapratu. Kulinārēšanā mani pievelk nezināmais, proti, taisīt ēdienus, par kuriem vairumam (un man) nav stereotipu, atmiņu, priekšstatu, kā Ir Pareizi. Bet pagatavot Pareizas Kotletes, Speķpīrāgus un - neatceros trešo virtuves klupšanas akmeni- es nejaudāju.

Dziedu dziesmu, kādu gribu, bet vecmāmiņu un māmulīšu performanci nedaķert un tam meistarības līmenim tuvumā nenostāties.


Taisni vai varu skriet uz mežu šai sakarā, nekādā jēgā.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]murse
2006-12-24 13:36 (saite)
rosols :) (vai siļķe kažokā, vai kaut kādi Īpašie Saimnieces Salāti - kā nu kurās mājās)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]silko
2006-12-27 11:46 (saite)
nu rosolu pat es, ja saspringtu, verētu uzdevelopēt.

vai nu arī tur bija vārīti kartupeļi iekš tiem? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2006-12-27 11:56 (saite)
nū, visu cieņu :). es, izvairos no rosolrades, jo visi zin, "kā tam īstenībā būtu jāgaršo" - mazliet ieksābušam, viendabīgi sagrieztam, tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?