Antuanete ([info]antuanete) rakstīja,
Kabaču karbonādes un marinējumi ir teju vienīgais veidols, kādā viņi man arī šķiet nepieņemami (un, acīmredzot, arī iemesls, kāpēc vienmēr esmu jutusi nepatiku pret kabačiem). Toties sautēts vai cepeškrāsnī cepts kopā ar citiem dārzeņiem un garšvielām ir gana labs, tāpat arī lečo sastāvā. Starp citu, pameklē gūglē receptes uz "zuchhini bread", un atradīsies visādi aromātiski kēksi, kur pamatā ir rīvēts zukīni vai kabacis, es tādu cepu ik pa laikam.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?