barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2011-03-12 20:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
uzkāpt pa sienu līdz augšai un vēl. zirnekļcilvēka ābece, nultā stunda.
Pārliecinājos par patiesībām, kuras ir attiecināmas uz visām situācijām, proti – viss ir galvā. Kā izrādās, arī klinšu kāpšanā pa koka sienu švakākās neizrādās rokas vai kājas, bet galva, lielā, smagā galva, vannabī ntelekts.

Julgas vidusskolas Staburagā līdz augšai arī neuzrāpos un Latviju nepievārēju, kaut mēģināju daudzkārt, taču ik reizi kādā mulsuma brīdī - kur likt rokas, kur kājas, kādā secībā ko mainīt, protams satrūkos ( meld. "tūdaļ es nomaukšos un visi smiesies!" ) pavēstīju, ka laižos lejā. Turklāt, sasviestojos pie viena un tā paša scenārija - kāpju, šķietami izdomāju, kur tālāk, rokas izvietotas, lieku kāju un ieraugu, cik manai skrienamkedai ir bieza zole un kā es netrāpīšu to uz mazā pakāpienpļurķīša, netrāpot man izļodzīsies potīte/celis un "tūdaļ es nomaukšos, sasitīšu pēcpusi un visi smiesies!" . Dūša papēžos un virve ved lejup.

Lai vakars nebūtu jāpavada bēdoties par savu kānulaitolabāknosauc, iedzēru alu, noskatīju klinšu kurpes Ceļotājveikalā par jēdzīgu cenu, vēl 2 citas kāpjamsienas Rīgā un atliek vien nenolaist ausis pēc pirmās reizes izmēģinājumiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ezss
2011-03-12 20:52 (saite)
Kāpt ir forši!

Lai gan izskatās, ka gan reālo, gan virtuālo draugu pasaulītē "kāpt is the new black"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2011-03-12 21:01 (saite)
Ja? Jāteic, ka cilvēku tur tiešām bija diezgan pietiekoši, taču iepriekš es šādu t(r)endenci nebiju manījusi. Tu arī staigā pa sienām?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ezss
2011-03-12 21:05 (saite)
Mazlietiņ. Biju draudzenei līdzi aizgājusi uz Kalngali. Diktan jau patikās, bet ikdienas ritmā kaut kā tā padarīšana noslīka, jo tālu braukt sanāca un man darbs bieži vien beidzas nenoteiktos laikos. Bet pie sirds ļoti gāja tās nodarbes ritms un apmierinājums, ko gūst, kad sasniegta sienas augša.

Šoziem daudzi sajūsminājās par leduskāpšanu. Tas laikam nākamais līmenis aiz sienas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2011-03-12 21:16 (saite)
Es negaidīju, ka tur ir tāda slodze gandrīz visiem muskuļiem, no malas izskatās stipri vienkāršāk.Satiku savu bijušo darba kolēģi, viņa ieteica sākumā parāpelēt Aglonas ielā vai Lomonosova, jo Juglā koka sienām esot sava specifika un tās "prasot vairāk." Redzēs, pagaidām liekas, ka šo varētu pārvērst par regulāru piektdienu izklaidi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ezss
2011-03-12 22:24 (saite)
raksti vēl postus kā kāpjas! varbūt es sav iesperšu pa paķaļu atsākt kāpt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2011-03-12 22:31 (saite)
protams, varu pat piedāvāt trešā līdzbraucēja vietu automašīnā, starts no centra.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?