barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2011-02-16 13:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pārlasīt Orvelu, varbūt? Tās trakās Paulīnes dēļ?
Tātātā, tagad beat this:

kā izrādās, ir uztaisīta arī virtuālā kapsēta: www.pieminai.lv, kura piedāvā iespēju nebraukt uz kapiem, bet nolikt virtuālo svecīti. Ja reizēm liekas, ka "tālāk jau vairs nav kur", tad izrādās, ir gan. Diez, ko ēd, dzer vai uzkož brokastīs šī projekta autori? Vai mēs dalām vienas un tās pašas ielas un skābekli?

"Uz ko gan jūs cerat?"





Digitālais latvieša dzīves aplis: starts iekš cālis.lv (psiho/fizioloģiskās norises līdz 3,2 gadu vecumam žanrā "bet mēs, bet mums");
tad seko draugiem.lv (personīgā dzīve publiski);
pēcāk jau iauto.lv (taisnības un patiesības mērījumi, pašapliecināšanās – "visi jūs gondoni, es tik viens tāds baloniņš") un tad, "personības briedums" iekš delfi.lv (Viedoklis un žults komentārīšos). Skaistā, bezrūpīgi nočalotā dzīve, komentēta un šērota albūmiņos noslēdzas ar trīs analogām smilšu saujām un mūžīgs pieminai.lv.

Viss ir aptverts, par visu padomāts, tikai pieslēdzies un spēlējies, galvenais, nedomā nemaz.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2011-02-16 14:14 (saite)
žurnāls jau vairāk mudina izvadīt ar godu un offlainā, proti, kapsētā sasniegt ievērības cienīgus rezultātus skaistāko kapavietu sacensībās novadā, tā lai pašiem nav kauns un radiem no Atašienes jākaunās ar'. šitais tāds mīkstčībiņu un pūkaustiņu pasākums, nēnē, neiešu pie vecmāmiņas, nolikšu svecti internetā. Spēju vizualizēt kā latgaļu radu lokā ar kapu grābekli apskaidro modernos, virtuālos pieminētājus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?