barbala ([info]barbala) rakstīja,
jā, esmu par to lasījusi, bet garšas ziņā, man tiešām šķiet, ka garšvielas bija mazāk sajūtamas. piemēram reiz šādi apcepu ķiplokus (taisot paštaisāmo tomātmērci) un es pat teiktu, ka tie bija nejūtami. varbūt, man beidzot jāiepērk kādas pareizākas eļlas par olīvu un rapšu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?