barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2009-03-13 16:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mizotas klūdziņas, īpaši mērcētas
Te nu es atcerējos, kā pēc kādas trīsdienu mācībsesijas, kāda Jaunā speciāliste ar patiesu gudrā, attapīgā un veiklā zaķēna lepnumu, no galdapakšas izvilka Pateicības Saini lektoram. Ķīnā vītajā "pod etnografiji" kurvītī bija vafeļu torte "Vāverīte", Rīgas Šampanietis, Šprotes, Laimas Asorti un protams- bungu rīboņa: Melnais Balzāms. Atsevišķi laikabiedri vispirms mēģināja palīst zem parketa dēlīšiem, pēc tam valdīja smieklus vēl ilgi un dikti.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2009-03-17 16:01 (saite)
Skaidra lieta, ka augstāko liekumu panāksim no jogurta vai no piena tetrapakām, ap tām kārtojot saldo krējumu un skābā krējuma produktus, augsne veidosies no ar žprotēm, kociņus no lociņiem un tādā garā, atainojot latvisko darba tikumu (saražoto produktu) un estētiskās vajadzības (glīta izkārtojuma jeb maketa) veidolā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?