barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2008-12-06 22:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
наш ответ Кинскису-II, arround the corner edition
Ar šo jau viss vēl nebūt nebija galā.
Vakar sākās, pēc 19 minūtēm beigsies pirmās diennakts sagatavošanas darbi ūgu maizei šīspuses gaumē.












Turpinājums būs, ik pārvakaru seru Pudiņu Ūgumaizi apslacīt ar kādu graķīti konjaciņa, ietīt tā alumium-marlium jonizētajā kūniņā, kur tas veidos savu personīgo mikroklimatu un gatavosies savam gada nogales uznācienam. 


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]diana
2008-12-07 09:39 (saite)
Nu a garšīgi? Vai apmēram kā citi svētku našķi, kas ir īpaši tikai ar to, ka liels čakars un notiek konkrētā gada laikā, bet nekā TĀĀĀDA tur nav, lai varētu mirdams ēst. Man visu laiku ir gribējies zināt, kā tad garšo.

Bet vai tad vēl var paspēt līdz Z-sv šo ūgumaizi tapināt? Tas nebija jāsāk kaut kad īsi pēc jāņiem vai vismaz mēnesi iepriekš?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2008-12-07 14:01 (saite)
Gardi gan un labi ierakstās svētku svinēšanas konceptā: nākamajā dienā visi lielajā istabā lasa grāmatas, spēlē galda spēles un netaisa ēst, līdz ar to, knābā augļus un ēd šo te, loba mandarīnus.

Jāsāk ir mēnesi pirms, bet es jau otro gadu sāku 2 ned.pirms- nav ne vainas, tā daļa, kuru apēd februārī, pārāk neatšķiras no pirmās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?