barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2008-12-03 11:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
brīžos dotajos
Gribētos atrast kādas gadus 15-10-5 vecas dažādu banku reklāmas, ar asprātīgiem copy tekstiem (DLB-Droša,Laba Banka) kuras mudināja nebīties kredītu jūga, tiks un pienāksies katram, vai vecas intervijas ar gadsimta veiksminiekiem, kurās viss ir rožaini un glāžaini.
Tīri tā, nelielai retrospektīvai un ātrai filmas pārtīšanai, fiksajam cēloņsakarību grafikam.

Pēdējā mēneša laikā nāsīs cērtas agrīno deviņdesmito smarža: mazformāta laikraksts "Diena", uz dzeltenbalta papīra, ar violetu drukas krāsu un neatšifrējamām bildēm, pirmie Dienas biznesi ar tiem milzīgajiem virsrakstiem "Krahs!" un tā, latvijas rubļu makulatūras raibums, kā arī, optimistiski spožā gaisma tukšajā ledusskapī.

Taču, pareizi uzšaflo iTunes- "freedom is just another word of nothing left to loose" un atkal jau var izmērīt veselā saprāta, panikā rāvēja un ezīša miglā sliekšņus, uzdungot lielo "ommmmm" vai dziesmu nr. 315, kas citādi izpildāma svētdienās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kinskis
2008-12-03 12:59 (saite)
tā uzreiz olnainā var izrullēt rīgas laika arhīvus, kas virtuāli dzīvojas ieskenēti pilnā formātā ar visām reklāmām. turklāt, hansabanka savulaki rīgas laikam atvēlēja savas premium klientiem veltītās komunikācijas. cik atceros.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?