09 Februāris 2014 @ 22:26
 
Nedaudz skauž, ka citiem tik filozōfiski un dziļi sapņi. Man tikai kaut kādas blēņas rādās - mežacūkas medības, kur es ar māsām dzenos pakaļ ar siena dakšām tam lopiņam pa ielu, vai arī vecie ieķērieni ar mani koķetē un neliek miera.
Agrāk vismaz sapņos lidoju, tagad pat tas prieciņš sen nav bijis. Ehh. Varbūt saēsties kaut ko šausmīgi treknu un neveselīgu pirms gulētiešanas? Ir dzirdēts, ka tad visādi brīnumi rādās sapņos.
 
 
( Post a new comment )
mis_sarajevo: jūlijas jaunkundze[info]mis_sarajevo on 9. Februāris 2014 - 23:02
es šonakt sapņoju, ka esmu Mailija Sairusa, so...
(Atbildēt) (Link)
[info]imago_dei on 9. Februāris 2014 - 23:16
ja guļ ar galvu pie karsta mūrīša, tad arī var tikt pie visāda neparasta sapņu ekšena
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 9. Februāris 2014 - 23:56
būs laikam jāsaēdās karbonādes un gulta jāpiestumj tuvāk radiatoriem.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on 10. Februāris 2014 - 02:00
es arī kādreiz sapņos lidoju, tad sapņu tulkā izlasīju, ka tas raksturīgs tukši ambicioziem cilvēkiem, un sāku par to justies slikti. par sapņiem, saka jau, ka b6 esot tas pareizais vitamīns, ja gribas spilgtākus sapņus. pats gan neesmu mēģinājis.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 10. Februāris 2014 - 13:34
dīvaini gan, es lasīju, ka pa sapņiem lido tie, kuriem reālajā dzīvē kaut kā trūkst, ir kādas nepiepildītas vēlmes un tamlīdzīgi.
bet jāsaka, ka es lidoju visvairāk vecumā ap 10 - 12, kad skatījos visus amuletus un vēl nez ko un man tiešām gribējās lidot.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on 10. Februāris 2014 - 23:39
kā tu lidoji? es visbiežāk plivināju rokas gar sāniem, tas bija tāds parastais floatings. kad aizrāvos ar lucid dreaming, tad dažreiz izdevās arī, khe, supermens :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 11. Februāris 2014 - 22:34
vai nu planēju pāri Latvijai vai arī centos tepat mājas pagalmā lidot, bet kaut kā īsti nesanāca, vajadzēja ik pa laikam nolaisties un tā.

ūū,lucid dreaming ir baigi interesantā lieta, sen esmu gribējusi pamēģināt. tev pašam izdevās, kā vispār bija?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
sirualsirual[info]sirualsirual on 12. Februāris 2014 - 02:20
aha, tur sapņos palidot tā pagrūti, pašam arī reti izdevās ilgi gaisā noturēties, vajadzēja ļoti precīzi rokas savicināt, filigrāni pat.

par tiem lucid dreams. kad ar to ņēmos, sanāca kopā kādi četri. pirmais pēc formālajām paz. atbilda ārpusķ. pier. (sākās tā - pacēlos virs 'miesas' gultā, izpeldēju pa balkona durvīm, nez kādēļ caur stiklu grūti izspiesties, bet sajūta gan amizanta, viskozai vielai ejot caur ķermeni. pārējo arī lieliski atceros, kaut arī tas bija very sen.) pārējie tādi švakāki, jo nezināju, ko darīt - te palidot, te uzburt kādu cilvēku, bet tik smuki kā pirmajā reizē vairs nebija. tā arī apnikās.

visgrūtākais ir, hmmm, nepamosties, kad saproti, ka sapņo. grāmatā, pēc kuras to apguvu (stephen laberge bībele), bija daudz paņēmienu, lai tas nenotiktu, taču man ilgi neviens nestrādāja. tāds jocīgs zen - jo vairāk gribi, ka sanāks, jo lielāka iespēja, ka pamodīsies.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Laba doma[info]laba_doma on 10. Februāris 2014 - 10:05
Tavu sapņu filozōfiskums un dziļums ir atkarīgs no tā, cik labi tu proti tos izskaidrot.
(Atbildēt) (Link)