Witch. snake. running ([info]bagdarama) rakstīja,
@ 2009-01-14 09:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pédéjais laikam shodien, jo jàsàk stràdàt, lai arî labpràt censtos uzzinàt ko vairàk par vakardienu

Nav ko sev pelnus uz galvas kaisît. Ak dies, nu mierîga demonstrâcija, kas pàrvértàs Saeimas demoléshanà. Nu, bija pàris lieliski masu psihologijas un polittehnologijas stila eksperimenti demonstrantu pùlî. Fine. Tachu tas ir tagad, kad viss mainàs.


Kà  saka [info]martcore  : par bazaru ir jàatbild. Tiem, kas izlaupîja veikalus - péc nopelniem. Tiem, kas brugi métàja, mashînas apgàza utt.


Tai pat laikà: ja gribam kaut ko mainît, go on nevis nokaunàs stùrîtî par vakardienas bardaku un aiziet sabuchot caram tétinam roku, piedoshanu nolùgties. Ir vai nav aiziets nostàk no dzimtcilvéku moràles?



edit: Protams, neesmu klàt. Pat Panoràmu noskatîties vakar neizdevàs.
Shkiet, ka no 2007.gada demonstràcijas un mîtiniem ir pagàjis pietiekami ilgs laiks, un arî lielàkà dala manifestéjoshàs publikas ir nomainîjusies, kas bija gaidàms - jo mazàk klausàs, jo radikàlàkàm metodém pauzh viedokli. Jà, arî tie, kam shai gadîjumà viedokla paushana (jebkura viedokla) notiek izsitot logus utt.
Tas gan bija nepiecieshams. Jà, tagad més no saviem nodokliem samaksàsim par logu iestikloshanu un jauniem transportlîdzekliem policijai. Fine. Pashi sitàm, pashi maksàsim. Varbùt turpmàk izvélésimies miermîlîgàkas metodes. Aiziesim uz referendumu kuplà skaità. Kad pamanîsim naudas ierakshanu zemé, tùdal pat pieprasîsim atskaitîties. Un druscît domàsim par to, ko tàs 100 galvas ir darîjushas pédéjos gados nevis tikai klausîsimies runas véléshanu priekshvakarà.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?