axels ([info]axels) rakstīja,
@ 2005-01-17 03:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bākas mirkšķināja zvaigznēm...uguņu pilns līcis...klusums.
Tavas pēdas smiltīs-tās taču ir Tavas pēdas...?
Es atceros-mēs reiz ieskrējām ar viņu ūdenī.Vienkārši skrējām tumsā pretīm jūrai un nemanijām,cik tuvu tā ir.Tev būtu jāsmaida redzot mani,kāds es biju tad,cik ļoti es paļāvos visam,pat zinot,ka ir ko zaudēt,triekties akli gaismā...Savādi.Man šķiet es vienkaārši esmu noguris.Tas pāries.Un es atkal smiešos pa īstam,par visu.
Zini,es reiz.....reiz,kad es gribēju aiziet,kad nošķiedu sienas ar paša asinīm un skrēju,lai nogurtu līdz galam,lai kristu un aizmigtu-man liekās es manīju viņa spārnu spīdumu aiz sevis.Tāds mirdzoš gaismas pleķis no nekurienes.Un skrēju vēl ātrāk...Vai es bēgu?
Savāds rūgtums.
Bākas....Man gribētos būt bākas sargam,bet kurš gan man to uzticētu...Es nē.Bet es varētu iedegt laternas-pirms 300 gadiem kaut kur miglainās ielās.Arī tas nav slikti,vai ne?
Kaut nu mēs prastos negriezt laiku tik plānās šķēlēs kā skopuļi...Viens otram.Paši sev.Kaut mēs tā nebaidītos.
Vēl ir tik daudz ko aizmirst.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]black_rider
2005-01-17 17:29 (saite)
AAraa gan vairs nav saule, un taa nebija, kameer tu rakstiiji. Taapeec nevaru tev paraadiit taas gaissumu un pastaastiit, ka tiessi ssobriid taa man spiideetu sejaa un nellautu saskatiit baakas. Tiessi otraadi - redzu gan baakas, gan asinis uz sava pirksta. Taa iet, kad neuzmaniigi riikojas ar adataam.
Atminnas baalee, taccu es veel joprojaam atceros, kaa manai vecvecmaaminnai tiiri balts amarillis uzziedeeja. Tas staaveeja uz palodzes, un man nellaava skarties klaat ziedam, lai arii kaa es to gribeetu...
Jo skaistumam jaapaliek, un jaaizbaalee passam no sevis...
Uzsmaidiisi man patiesu smaidu? Taadu, kas saakas luupu kaktinnos, un pamaziitinnaam lien uz augssu pa vaigiem, lai galu galaa luupas sskkirtos ssauraa spraudzinnaa un vaigos peec briizza iedvestu saartumu?

(Atbildēt uz šo)


[info]black_rider
2005-01-18 16:40 (saite)
SSodien es tev klusinnaam sekoju, liku savas peedas taveejaas, taapeec, pagriezies atpakall, tu neredzeeji maneejos kaaju nospiedumus, es laviijos tev pakall, un pasleepos aiz maaju stuuriem liidzko tu paskatiijies saanis, un ieiedama tev liidzi tajaa maajaa, es klluvu neredzama - kaa man tas izdevaas, es nezinu, bet taa nu es labu laicinnu noseedeeju pie tavaam kaajaam uz griidas un speeleejos ar sskkiltavaam. Redzeeji to uguntinnu, kas ik pa laicinnam paraadiijaas, un tad atkal pazuda?:)
Kad izgaaji, es tev sekoju, un uz ielas atguvu savu agraako izskatu - vismaz savas rokas es redzeeju, taapat kaa deguna galu, bet vai tev nebuutu gruuti iet mazliet leenaak? Gruuti tikt liidzi, ja tu ej tik lieliem solliem. Apstaajies, paveero kokus augam cella malaas, ieskaties cilveekiem sejaas, meeggini uzmineet, kurss kas ir - taa tu nevis skriesi kaut kur, bet iesi. Un jo leenaak tu iesi, jo ilgaak tu iesi, un taapeec tumsu, kas driiz iestaasies vareesi kaartiigi izbaudiit - jo naak pavasaris, kokiem lapas plauks, un dienas paliks gaissaakas, liidz ar saules biezzaaku paraadiissanos:) Nomoda sapnni buus jaaatliek uz aizvien veelaaku un veelaaku laiku, kad tu izguleesies?:)

(Atbildēt uz šo)


[info]alicvein
2005-01-28 15:19 (saite)
jauki un smeldzgi. skaisti un patiesi - dažādi... arī Tu te esi.. patīkami.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?