gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Es pat neiebilstu šo argumentu pagarināt latviešu virzienā. Vai mūsdienu latvieši ir kolektīvi atbildīgi par sarkano teroru dēļ disproporcionāli ietekmīgās dalības tā būvēšanā? Ja atbilde ir jā, tad žīdiem pilnīgi noteikti ir jāatbild par marksisma noziegumiem, jo ja nav viņu, nav marksisma, nav boļševisma, nav oktrobra revolūcijas, nav sarkanā terora, nav sovoka, un visticamāk, nav arī visādi citi random sūdi aļa Pola Pota Kampučija vai mūsdienu Venecuēla.
Ja random latvietim mūsdienās jādomā un jāraud par kaut kādas svešas random tautas genocīdu, kuru veica pavisam cita tauta, kura pie tam bija agresors pret latviešiem un vēl jāuztraucas, ka viņa sencis nav izglābis kādu no holokausta (kas būtu dzīvībai bīstami pašam glābējam), tad ko runāt par mūsdienās dzīvojošiem ēēbrejiem, kas nekad nav atvainojušies par marksismu un tā izraisītajiem slaktiņiem?

Es gribu vien konsekvenci. Vai nu mēs kolektīvo bēdu un vainu piemērojam visiem kolektīviem pēc padarītā vai nevienam un atsakāmies no kolektīvisma šajā sfērā vispār.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?