10 August 2016 @ 01:24 pm
 
mani nekad neviens nav profesionālajās lietās kaut kā īpaši izčakarējis, jo esmu sieviete.

taču piektdienas rītā es atļāvos nomest telefona klausuli (aiz emocionalitātes), kad biju runājusi ar nepazīstamu cilvēku, kura mašīna iebraukusi manā teritorijā un man ir jānoskaidro, kāda suņa pēc.
saruna risinās, manuprāt, normāli, līdz pēc mana pirmā argumenta "šī teritorija tomēr ir privātīpašums un jums būtu jādodas atpakaļ uz šoseju", saņēmu šādu tik lielisku teikumu ar pasaules noniecinošo intonāciju:

es nevaru ar jums parunāt, jo jūs esat nervoza sieviete

es noliku klausuli. jo ja pasaulē ir lohi, tad ir, un man nav ar viņiem jādīlo. lieki piebilst, ka es, paceļot telefonu, biju pasaules labākajā noskaņojumā un līdz nervozumam tur bija kā ezim līdz piepūšamajam baseinam Portugālē.
 
 
( Post a new comment )
cilvēks savā istabā[info]jojo on August 10th, 2016 - 01:30 pm
nu, man nav nekadu pretenziju pret busanu nervozai sievietei... ja tas cileks aizvacas atpakal uz soseju - kas bija japanak -
(Reply) (Link)
Eos[info]eos on August 10th, 2016 - 01:46 pm
Problēma ir tur, ka vīrieši ir spēka pozīcijās šādi pateikt.

Taču situācija, kur kāda juristu biroja galvenā partnere atļautos pateikt "Es nevaru ar jums parunāt, jo jūs esat atsaldēts vīrietis" nav iedomājama.
(Reply) (Thread) (Link)
sirdnA[info]sirdna on August 10th, 2016 - 01:55 pm
kāpēc ne? Mierīgi iedomājama, kaine problēm.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on August 10th, 2016 - 01:58 pm
nu nē, viņa neatļautos. jo tas nav pieklājīgi.
(Reply) (Parent) (Link)
Krāšņais Kurvjziedis[info]krii on August 10th, 2016 - 02:05 pm
Un pēc tam visiem būtu skaidrs, ka šitā vairs pat nav "nervoza sieviete", bet gan "histēriska bāba", ja jau tā atļaujas.:)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]adinkra on August 10th, 2016 - 08:37 pm
+
(Reply) (Parent) (Link)
austra[info]au on August 10th, 2016 - 01:55 pm
pie tam, viņš nebija spēka pozīcijās. viņš bija sūda šofera priekšnieks, es biju galvenā lielā teritorijā, viņš savu darbību nebija ne ar ko saskaņojis, es - ar policiju un ko vēl ne.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Eos[info]eos on August 10th, 2016 - 02:42 pm
par to jau es iecepos - neatkarīgi no ieņemamā amata, dažiem čaļiem vienkārši ir tieksme sprēgāt, lai arī cik solīda sieviete otrā telefona galā būtu. Kompleksi, ka izradōt pieklājību un neatcērtot, zaudētu pašcieņu vai ko.
(Reply) (Parent) (Link)
15[info]15 on August 10th, 2016 - 10:58 pm
es pat labāk nesākšu. par pirmo teikumu. tā nu ir sanācis, ka sievietei ir krietni vairāk ieroču, ieskaitot smaržīgu dūmu aizsegu. spēj tik atvairīt:) un jā, idiots ir idiots neatkarīgi no dzimuma un visa kā cita.
(Reply) (Link)