02 December 2015 @ 09:53 am
 
tā nu es vakar izcepu to ziemassvētku kēksu. mīkla bija garšīga visos jaukšanas posmos.
un šorīt, apslakot ar brendiju, sapratu, cik interesanti tagad rītos būs operēt ar kārtīgi smaržojošu stipro alkoholu.
 
 
( Post a new comment )
austra[info]au on December 2nd, 2015 - 11:36 am
a kas tā tāda par tvaicēšanu?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zintish[info]zin on December 2nd, 2015 - 12:34 pm
kad reiz meklēju pudiņa recepti, tur bija teikts, ka jamo jātvaicē. es izmantoju kaut kādu apiešanas metodi, masu vārot bļodā, ūdens peldē, ar pārlīmētu cepampapīru. enīvej ķēpa baisa, aizņem daudz laika un pilna virtuve garaiņu...
(Reply) (Parent) (Link)