Vot tās stilīgās vietas mani atbaida, tapēc nekad neesmu bijis tajās iekšā. Un izvēlos veikalā pirktu sliktāko kafiju ever, kura ir tik negaršīga(garša kā dedzinātām traktora riepām ar drupinātu grīdas krāsu), ka kļūst jau kaut kādā perversā veidā baudāma. Nu vai arī Statoil, kas ir līdzīgākais kafijai ko var dabūt on-the-go, nelienot iekšā aizdomīga stilīguma iestādēs.
man ir plāns mājās uztaisīt fancy specialist coffee aeropresē, kopā ar resnu saputotu pienu sapildīt takeaway krūzē un špacierēt uz darbu no hipster can beat this
Nu hipsteri by default can't beat anything. Pat olu omletei. Anyway, vajag audzēt pašiem kafiju. Ir tie microbrewery aliem, tā jātaisa microcoffery, gadā uzražo 4 kafijas pupiņas, un no tām taisīta kafija maksā ....,.. Ir pieejams wifi, lai tas kurš to dzer, var uzreiz instagrammēt un gaidīt like.
Hipsteru izdota grāmata par hipsteru kafejnīcām. Automātiski man lido recycle bin'ā. Ir jāstāv pāri tam un jābūt true - jaātklāj labākās vietas pašam, pa ceļam nomēģinot ļoti daudz sliktas overpriced kafijas. Tikai tā var kļūt par īstu coffee master.
Jaukdienu novēlējumi kafiju labāku nepadarīs. Bet nu jā, patīkami pārmaiņas pēc, jo laika gaitā iegājies, ka tā iestāžu laipnība nav visai ieaudzināta. Pēdējos gados gan ir uzlabojies. Bet tas iespējams ar to ka savairojušies tie stilīgie iestādījumi.
man domāt, ka tieši otrādi. tā kafija jau nav tik svarīga kā viss, kas ir Ap Kafiju - labrīti, smaidi, siltums. kafija kā process, nevis dzēriens. un pēdējā laikā tiešām šādās vietās no rītiem, šķiet, ka viņi to visu saka patiesi.
Aha, subjektīvais lauciņš. Es gan nevaru iedomāties, kā personālam būtu mani jālabrīto un jāapteksnē, lai tas izārstētu rīta grumpygumu un sociālo trauslumu. Bet izrādās ir cilvēki, kuriem no rīta tieši sociālais dod kicku. :)