21 April 2020 @ 05:19 pm
 
atceļ oktoberfestu, latvijas teātri nevarēs laikā sākt nākamo sezonu, pasaulē plāno līdz gada beigām uzturēt kārtīgu distancēšanos, bet, lūk, Venēcija vēl vakar atsūtīja vēstuli, lai paustu savus uzskatus, ka mēs visi augustā miera vējos varēsim atklāsim biennāli!
 
 
( Post a new comment )
vecais indiānis džims[info]jim on April 21st, 2020 - 07:14 pm
Aha, Venēcijas kinofestivāls tāpat. "Cicutto said he was confident Italian authorities would grant Venice special permission to open "six or seven circumscribed movie theaters" during the festival for screenings."

(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on April 21st, 2020 - 07:17 pm
Viņi ir vai nu muļķi, vai pārlieku naudaskāri.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
vecais indiānis džims[info]jim on April 21st, 2020 - 07:24 pm
Kinofesta gadījumā gribas domāt, ka ne viens, ne otrs, bet gan trešais, proti, statuss - viņiem ir vienreizēja iespēja visā kinofestivālu pastāvēšanas vēsturē beidzot kļūt par pasaules svarīgāko kinofestivālu, izmantojot to, ka Kannas nenotiek. Ok, nekādi festivāli nenotiek, bet nu Kannas vs. Venēcija ir mūžīgā cīņa ar mūžīgu iznākumu, Venēcija vienmēr būs otrā, lai ko darītu. Unless mēs izmantojam 2020. gadu un beidzot esam neapstrīdami lielākais nozares kinonotikums, pat ja tādēļ jāiet pāri līķiem, I guess.
Bet ja saprotu pareizi, kinofestivāla organizētāju mātesgrupa ir tā pati biennāle, un tādā gadījumā gan jau tad tevis minētie iemesli. Var jau būt, ka venēciešiem vēsturisku apstākļu dēļ ir ļoti stoiska attieksme pret sērgām un nāvi?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on April 21st, 2020 - 07:56 pm
jā, mamma visām Venēcijas štellēm ir viena, taču arhitektūras gadījumā noteikti nav tik svarīgs prestižs, jo arhitektūrai tas ir nozīmīgākais notikums nozarē. taču te varētu būt kas līdzīgs, bet cits - nav iespēju pārlikt, tikai atcelt. jo arhitektūra un māksla ir ik pārgadus, neies pārlikt arhitektūru uz nākamo gadu, čakarējot mākslu, kas ir tieši divas reizes apmeklētāka un naudu-prestižu-ienesošāka.
es domāju, ka tie, kas rīko, turas pie visām iespējām rīkot tagad, jo negrib rīkot "nekad".

(Reply) (Parent) (Link)
aņa delovejevna[info]deloveja_kundze on April 21st, 2020 - 08:51 pm
mani visvairāk interesē, kā viņi grasās risināt to, ka neviens pie pilna prāta esošs negribēs braukt uz Venēciju, ja tur būs vēl tādi paši cipari. kino festivāliem jau tomēr šis sarkanais paklājs ir neaptverami svarīgs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
vecais indiānis džims[info]jim on April 21st, 2020 - 09:08 pm
we'll see, dzīve šajos laikos ir ļoti interesanta savā neparedzamībā, tas nu ir droši
(Reply) (Parent) (Link)
austra[info]au on April 21st, 2020 - 10:04 pm
Vai vispār lidos lidmašīnas, tas būtu mans jautājums.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
usne[info]usne on April 21st, 2020 - 10:42 pm
varēs kuģot ar kādu dimantu princesi
(Reply) (Parent) (Link)