02 October 2019 @ 01:24 pm
 
dažkārt viegli atrast mazas laimītes.
jaunākais jau kuro nakti normāli neguļ, bet ņurkst, plosās, brēkuļo un prasa ēst, un tad pēkšņi piedzīvot viņa mieru un nogulēt līdz pieciem rītā man vienalaidus miegā šķiet apbrīnojami. izdzēru rīta kafiju, izmazgāju pusi mājas, enerģija, jūs saprotat, enerģija pēkšņi ir.
ļoti apskaužu cilvēkus, kuriem ir iespēja dažkārt ar saviem bērniem negulēt vienā mājā, ka ir kāds, kas paņem pie sevis, ka kādreiz parādās iespēja necelties no rīta. es, protams, esmu aizmirsusi, kā tas ir, bet. gribētos atcerēties, ko nozīmē normāls miegs tik ilgi, cik gribas.
man tāda nav bijis gandrīz trīs gadus, hā.
 
 
( Post a new comment )
Santa[info]santa_be on October 2nd, 2019 - 01:41 pm
Mums tagad ir aukle 2x mēnesī uz vienu piektdienas vakaru- sestdienas rītu. Rekomendēju, izmaksas līdz 100 eur par abām reizēm.
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on October 2nd, 2019 - 02:10 pm
maniem bērniem ir tas vecums, kad tā vienkārši neatstāsim vairs. Ūpis pats izvēlas un lai sveša tante viņu noliktu gulēt? neticu :) un Āpsim jau arī parādās vēlmes, vajadzīgas un gribēšanas, nav vairs tik viegli, kā ar maziņu. es saku, vismazākie ir visvieglākie! :)
(Reply) (Parent) (Link)
f[info]f on October 2nd, 2019 - 01:43 pm
uz nakti tā arī vēl ne reizi neesmu atstājusi, kaut kā iekšā sajūta, ka vēl nav laiks, bet lai vairāk garu, netraucētu miega stundu jūsmājās.
(Reply) (Thread) (Link)
--[info]ripp on October 2nd, 2019 - 01:51 pm
Bet viņš taču vēl maziņš :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
f: lil non smokers[info]f on October 2nd, 2019 - 02:59 pm
man tā vairs nešķiet :D
(Reply) (Parent) (Link)
--[info]ripp on October 2nd, 2019 - 01:51 pm
Mēs maināmies ar A. gan viņš, gan es pēc vajadzības varam “dabūt” nakti citrur. Kopā gan ne. Uz nakti abus pirmoreiz atstāju pēc gada vecuma, kad vairs nezīdīju. a pirmo nakti bez mums pavadīja teju 4 gadu vecumā. Ag tāda nakts vēl nav bijusi. Es nezinu, kamēr neredzu, ka bērns tam pilnīgi nobriedis, negribu bērnam to stresu - būt visu nakti bez vecākiem, neredzēt tos ne vakarā aizmiegot, ne pamostoties. a paliek citur tikai ja grib pati. Ar ag darīsim tāpat.
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on October 2nd, 2019 - 02:09 pm
man ir sanācis zīdīt un uzreiz būt stāvoklī, kad negribējās kaut kur "citur" pavadīt bez vīra, tāpēc tāds nonstops. lai gan mānos - biju uz jogas nometni pirms pusotra gada. tur biju trīs dienas viena pati, BET rīta joga jau 07:00 :) miega trūkumu tas neatsvēra :)
(Reply) (Parent) (Link)