atvase ([info]atvase) rakstīja,
@ 2015-11-19 21:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Rūdolfs"
Šodien beidzot atvērām un pagaršojām rūdolfu - nujā, lasīts jau bija tas uzraksts, ka eko, reklāmas un slavināšanas arī bija manītas, bet tik un tā tik ļoti pārsteidza - tam ir garša! izteikta, stipra garša! Un A. nesmādēja un nebrīnījās, locīja tik iekšā.

UPD: šķiet, viss rūdolfbiezenis tika izlaists cauri A. organismam tikpat kā neskarts


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tati
2015-11-19 21:56 (saite)
dīvaini.
Ķirbis+burkāns ir kautkas salds. Bet vai tāpēc kļūst garšīgs bez papildvielām?
Es tās burkas neesmu nekad pētījusi, pagaidām iztieku ar ze bestest blenderi ever :D Man ir kautkāds šitādslīdzīgs - http://img.nokaut.pl/p-2e-48-2e48aa3d1d62919da95f8f23c01194c1500x500/hr-1603-marki-philips-blender.jpg
Tas "trauciņblenderis" visus krikumus nokillē un ar sāli/sviestu visas putras (izņemot brokōļus un kāļus, un griķus) aiziet uz urrā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?