ātrais zēns ([info]atraiszens2003) rakstīja,
@ 2018-10-17 17:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
NPC memes/ left-right etc.
NPC mēmes mazāk kā mēneša laikā ASV kreisēji noskaņotos ir pamatīgi sadusmojušas, tā izskatās. Par to man ir prieks, bet problēmas ir divas.
1. Cilvēki līdz galam nesaprot, ko nozīmē būt NPC. Tas nenozīmē, ka tev nav sociālās dzīves vai prasmes komunicēt. Nē, ja cilvēks komunicē tikai čanā, viņš ir prasts antisociāls kroplis. Svarīgi ir tas, ka NPC nav normiji, būt NPC nozīmē, ka tu klausies kaut kādu podkastu vai ziņas un visam piekrīti, lasi rakstu par da jebkādiem deģenerātismiem un piekrīti, klausies savu profesoru un atkal — visam piekrīti. NPC ir cilvēks, kas nav spējīgs analizēt apkārt esošo un rīkoties patstāvīgi. Viņam nav iekšējās balss, viņš ir pakļāvīgs gan peer-pressure, gan mob-mentality.
2. Tāpat kā visi geju un nēģeru labsirdīgie aizstāvji (“komunisti”, liberasti utt.) lielākoties ir NPC un seko, piemēram, Džona Olivera vārdiem kā baušļiem, arī liela daļa Trampa aizstāvju ir NPC, nu, c’mon! Kā var neredzēt, ka jūs uzvedaties kā bars un sekojiet konkrētam dialoga flowchartam? Manuprāt, parasti konservatīvie un neoconi ir tikpat atpalikuši kā liberāļi un kreisējie. Un es NEESMU centrists.
Jāatzīst, ka arī šajā (manā) viedoklī ir ļoti daudz subjektīvā, jo lielā mērā aizstāvu Alt-Right, jo man vienkārši simpatizē Spensers, Teilors utt., bet šī grupa ir tik neliela, ka tur vēl nemaz nevarētu parādīties NPC uzvedība.
Labi, jābeidz dirsties netā, jāsāk rakstīt kursa darbs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sramgni
2018-10-17 18:57 (saite)
Jauka piebilde par subjektīvo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]atraiszens2003
2018-10-17 21:13 (saite)
Neviens pašlaik par konkrēto jautājumu nav uzrakstījis jebko objektīvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?