ātrais zēns ([info]atraiszens2003) rakstīja,
@ 2018-10-08 12:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: content
Mūzika:Ô Paon — Raffinerie (Métal Sur Mer)

Šodien tāda pusbrīvdiena, sakārtoju savas grāmatas. Aizvācu jebkādu degen/kritiskās teorijas literatūru, izdomāju pārlasīt vācu ideālistus, sākot ar Kantu. Pēdējo reizi, kad lasīju Hēgeli, atceros, bija dikti interesanti.
Citos jaunumos: šo piektdien man beidzot būs brīvdiena. Jau divas nedēļas tie paši maršuti mājas-darbs-mājas-uni-mājas, beidzot dabūšu pasēdēt mājās veselu dienu.
Iespēja, ka semestri pabeigšu sekmīgi un sesiju nokārtošu, šķiet ar katru dienu reālāka.
Daudz klausos Fila Eivruma nu jau (nelaicīgi) mirušās sievas mūziku, šī ir, iespējams, pirmā reize, kad novērtēju franču valodu (līdz šim tā man asociējās ar čūskas šņākšanu, piemēram, Ēdenes dārzā), Ženiēvas balss ir kā sviests, kas, istabā stāvot, paliek mīksts. Tiešām lieliska izvēle rudens sezonā paklausīties mierīgāku, atmosfēriskāku mūziku, lai gan Swans (un vācu marši) man der jebkurai sezonai.
Esmu arī izveseļojies, kas ir labi, šķiet, ka nemaz tik drīz arī nenolikšos atpakaļ krankenā. Šodien lieliska diena, izgāju cauri Rīgai ar atvērtu mēteli, saulīte spīd un silda.
Pēdējās dienas, lai arī cik es nebūtu vīlies vismaz 50% Latvijas iedzīvotājos, jūtos diezgan labi, beidzot satiku arī brunch squad. Kad alga ieskaitīta, saule spīd un nav visu laiku kaut kur jāskrien, ir ļoti laba sajūta.
Sieg Heil!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2018-10-08 15:05 (saite)
Alga dara cilvēkus laimīgus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]atraiszens2003
2018-10-08 15:17 (saite)
Neesmu materiālists, no maizes vien cilvēks neēd.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2018-10-08 15:22 (saite)
Neesmu materiālizts. Bet no laba vēlējumiem un smaidiem nepaēdīsi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?