Criminal tendencies ([info]asaa) rakstīja,
@ 2005-09-08 20:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:kaa Salna Pavasarii...

es to nekad neesmu sapratusi
kaa cilveeks var uzdroshinaaties iet pie cita,ja zin,ka laime un miilestiiba ir pie otra.ka tikai pie Vinja sanjems laimi,droshiibu,miilestiibu,ruupes,sapratni,atbalstu un mieru.kaa kauko taadu var izdariit!es taa nekad nespeetu dariit.un arii sheit es to nedariishu..



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lil_shinoda
2005-09-08 21:55 (saite)
dzīve piespieda!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gary_crant
2005-09-08 23:46 (saite)
riebj man šī frāze! labi, pieļauju, ka reizēm patiešām ir iespējama tāda situācija,kad cilvēks pats itin neko nav spējīgs ietekmēt, tad var sākt runāt par likteni un nelietīgo dzīvi,kas piespieda. bet ne jau attiecībās!!!
arī es nevaru būt normāli kopā ar cilvēku,kuru mīlu un kurš mīl mani. jo viņam arī ļoti patīk šī doma - redz, dzīve, maita tāda, tā nu ir iegrozījusies, tāda nu ir tā situācija... ibio, tā taču Tava dzīve, dari ar viņu ko gribi! protams, cita lieta,ja Tev pietrūkst apņemšanās , gribasspēka, ja kūtrums un samierināšanās ņem virsroku. tad nu tikai turpini dzīvot kā līdz šim un gausties par to,kāds draņķīgs liktenis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lil_shinoda
2005-09-09 15:22 (saite)
Parādi man kaut vienu vietu, kur es būtu žēlojusies uz dzīvi????!!! Mani sava dzīve pat ļoti labi apmierina, man viss ir pietiekami.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?