None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2021-04-27 23:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Varam pievērsties sarunai par īstajiem naida kurinātājiem mūsu sabiedrībā. Vairākas dienas Latvijas sabiedrības faktiskais vairākums tika dēvēti par līdzvainīgiem barbariskā noziegumā – ikviens, kas uzskata, ka ģimenes pamats ir vīrieša un sievietes savienība. Par vainīgiem tika nosaukta baznīca, konservatīvās partijas un konkrēti politiķi. Atsevišķi žurnālisti aizmirsa jebkādu “medijpratību”, jo viss taču skaidrs. Kāpēc gaidīt faktus un kaut kādu izmeklēšanu?

(..) Jau iepriekš rakstīju par dīvainībām, kas varētu būt saistītas ar LGBT lobiju. Dīvaini viltus profili, kas pauž neiecietību, pašu izlīmētas “homofobiskas” uzlīmes. Tas, ka notikumi Tukumā, bez faktu noskaidrošanas, momentā tika izmantoti viņu juridisko prasību popularizēšanai, bija tikai likumsakarīgi. Pārsteidz tikai pārgalvība un nekaunība, kurai nav robežu. Pat zemiskums, ja saprotam, ka runa ir par konkrētu cilvēcīgu traģēdiju.

Likumsakarīgi tas ir arī kreiso galvenās politiskās metodes kontekstā – viņi pilnīgi visu dara un pasniedz caur upura lomas prizmu. Tā ir ļoti iedarbīga varas tehnoloģija – tā izslēdz diskusiju, tā liek taisnoties oponentam, ka viņš nemaz nav varmāka, tā automātiski pašus ieceļ morāli augstākā pozīcijā, tā izraisa līdzjūtību publikā. Twitter kreiso pūlis šajā pozīcijā jūtas kā mājās – upura loma ir viņu mobinga, viņu agresijas pamatojums, kas pašiem nekad nešķiet kā agresija, jo viņi jau tikai aizstāvas. Pret tiem tur – apspiedējiem – “konserviem”.

(..) Drošības iestādēm ir jāturpina monitorēt komunisma un neomarksisma ideju un metožu izplatību jauniešu vidē. Tāpat būtu jāizvērtē tādu organizāciju darbība, kas uzskata provokācijas un melus par pieņemamiem līdzekļiem savu mērķu panākšanai. Un jāsper nepieciešamie soļi, lai sargātu valsti un tautu.

Veselību cietušajam, kuram papildus fiziskajām ciešanām ir nākusi klāt visa šī nevajadzīgā uzmanība un iesaistīšana politiskā akcijā.


https://www.austsaule.lv/kurs-atbildes-par-naida-kurinasanu-pret-konservativajiem/


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?