Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
Uzreiz disklameris - es, protams, neesmu noskatījusies tagad 2h ar filmām, ko ielinkoji. Man arī tam šobrīd nav laika un nav lielas vēlmes.

Par to, ka bija tāds likumprojekts, kas tika noraidīts, tu man jau kaut kad teici, un es toreiz teicu, ka ļoti labi, ka noraidīts, jo tas ir absurdi no medicīniskā viedokļa - veikt šādas operācijas vēl augošam organismam. Manas domas šajā jautājumā nav mainījušās.

Esmu pārsteigta par to, ka mastektomiju Zviedrijā ir atļauts veikt tik jauniem cilvēkiem. Nedomāju, ka tā ir atbalstāma prakse.

Par pubertātes blokatoriem un hormoniem, un no kura vecuma tos vajadzētu atļaut, man nav tik viennozīmīgas nostājas kā jautājumā par operācijām. Man šķiet ka robeža kaut kur zem 18 gadiem nav pavisam nesaprātīgi, bet cik zemu šai robežai vajadzētu būt, neņemos spriest.

Visbeidzot, kas attiecas uz social transitioning, kas principā ietver citas drēbes un citu vārdu - šeit es varu tikai pasmieties par morālspiedzējiem, kurus tik briesmīgi aizskar un uztrauc citu cilvēku sociālā prezentācija. Neredzu lielu atšķirību starp sašutumu par šo un agrākiem sašutumiem par to, ka jaunatne ģerbjas nepareizi un klausās sliktu mūziku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?