sirualsirual ([info]sirualsirual) rakstīja,
Gandrīz par visu piekrītu, dažas piebildes. 1) Valodas telpu Latvijā tāpat uzspiež VVC – gandrīz komiskā līmenī, tā iestāde ir kā kaķītis, kas, kad gribas sev pievērst uzmanību, nolaiza sevi attiecīgā vietā. Virtuvē un guļamistabā nekāds VVC nekad netiks. Latviski runāt daudzās profesijās ir pienākums, bet citādi pat latviski runājošo jauniešu vidū tas "vienkārši nav stilīgi", tāpēc->

2) Vai kultūrtelpas problēma pa daļai nav tāda, ka vienkārši nevaram piedāvāt neko labāku, saistošāku par krievu kanāliem? Runai drīzāk būtu jābūt par kultūrtelpas stiprināšanu nevis uzspiešanu.

3) Atklāti nelojālie Latvijā jau tāpat ir, eh, visai komiskas, savu laiku nokalpojušas personības, ne? Lindermans, Beness, Ždanoka utt. paši sevi ir marginalizējuši, vai arī tu viņus uzskati par patiešām bīstamiem? Neredzu, kā nelojālus un patiešām kaitīgus cilvēkus var izķert, neieviešot domu policijas letiņu analogu (kas noteikti beigtos ar to, ka sistēmas tīmekļa skenēšanai "vajadzēja, bļeģ, pirkt no Igaunijas").

4) To apprecēšanu gan kā tieši tu domā? Izklausās kuriozi, K. Dimiteram, kuru citādi uzskatu par prātu izkūkojušu kraķi, par to ir amizanta dziesma "Maša".


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?