zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2009-09-13 11:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:las americas, sports

dienišķais skrējiens
šorīt salīdzinājumā ar vakardienas skrējienu bija gan priekšrocības, gan pakaļrocības. priekšrocība tāda, ka vakar tusēju ar mērenu alkohola patēriņu (2 aliņi vakariņās + klubā 1 Corona & 2 Cuba Libre), līdz ar ko šodien, atšķirībā no vakardienas, nebija nekādas pohu sajūtas. toties šodien pakrūtē pamatīgi spieda vakardien notiesātā fusilli pasta ar jūraszvēriem - milzīga un garda porcija, kas lika sevi manīt visu skrējiena laiku, neskatoties uz to, ka arī vakar klubā kādu stundiņu centīgi palēkāju. tā kā biju ļoti apņēmīgs, tad skrējienu uzsāku ātri, centīgi desojot pakaļ vienai sīciņai, bet izturīgai japānietei. japāniete bija labāk trenēta - es pusdistancē atlūzu un kādas 20 minūtes biju spiests vilkties kā lēnais divplāksnis, līdz ar ko galā nonācu apaļā stundā - par pusminūti vēlāk kā vakar. un vismaz kādu puskilometru aiz spriganās japānietes.

no otras puses, patlaban esmu mazāk saguris kā vakar. un bija patīkami arī izbaudīt pēcskrējiena svētdienas rītu pilsētā - iegriezos StarBucks pēc rīta leduspienakafijas devas, ko lēnām, dodoties uz hosteli, izšļurkstināju. StarBucks pārdevējs izteica man komplimentu - ka viņam patīkot mani šorti, jā man arī pašam mani jaunie peld-/skrien-šorti patīk - spilgti un daudzkrāsaini, prieks, ka arī citi novērtē manu izvēli.



un tagad uz pilsētu! - šodien priekšpēdējā diena Kanādā - jāizmanto uz pilnu klapi.

jā, un pusmaratonam īsti gatavs es vēl tomēr nejūtos, soļot jau 20km nav vērts, bet skrienot jūtos izbesījies jau pēc saviem standarta 11km. nu ko, jāpatrenējas vēl. varbūt nākamsezon Latvijā?

p.s. did I tell, ka esmu nokritis zem kārtējās psiholoģiskās - 90kg - robežas?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]observer
2009-09-13 22:31 (saite)
jā jā, pārmērīga ēšana skrējējam daudz vairāk postu nodara kā dažs labs alus kausiņš:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?