zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2009-04-03 22:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:idioma

piedávájums, no kura nevar atteikties
paintereséjos viená valodas apmácíbu agjentúrá par iespéju konsultéties ar spáñu valodas speciálistu, vélams spáni. sañému shádu atbildi:

Uz doto momentu mes Jums varetu piedavat individualas nodarbibas, jo paslaik neplanojas intensivie kursi atbilstosi Jusu limenim.Vasara planojas intensivie kursi, tiesa gan tikai iesacejiem. Individualas nodarbibas cena 1 personai-24.00 Ls/m.st. Par laikiem un dienam ir iespejams vienoties ar pasniedzeju individuali.Runajot par jautajumu uzdosanu profesionalim pa e-pastu, to visdrizakais butu jaruna individuali ar pasniedzeju, domajams, ka sada iespeja varetu patstavet.Pasniedzejs ,kurs vada nodarbibas ir no Spanijas.

manuprát, shajá tekstá ir vismaz 6 (seshas!!!) latvieshu valodas kljúdas (5 treknrakstá atzímétás + viena komata neesamíbas kljúda pédéjá teikumá - filologi, labojiet, ja esmu párák skarbs). nu varbút es esmu párák strikts, bet pieljauju, ka mana latvieshu valodas skolotája bútu mani ar slapju lupatu nositusi par jebkuru atzíméto kljúdu. ne jau vienmér esmu tik strikts, bet man shkjiet, ka valodas apmácíbu agjentúras darbinieki latviski varétu rakstít labák. pie sháda valodas límeña man ir bail pieñemt viñu piedávájumu (nemaz nerunájot par vájprátígo cenu - izskatás, ka pasniedzéjs ir nevis no Spánijas, bet gan no Plutona) - ja nu iedzívojos pasniedzéjá, kursh neatshkjir tiesho papildinátáju no netieshá (ká tas Spánijá médzot gadíties)?

Praktiskais jautájums - vai káds man var ieteikt spáñu valodas speciálistu ar pieredzi sagatavoshaná DELE eksámenam (TOEFL / IELTS analogs). Neceru bútiski uzlabot savas esoshás spáñu valodas zináshanas 1-2 nedélju laiká, vélos maksimáli adaptéties eksámenam. Pateicos jau ieprieksh par jebkuru rekomendáciju.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2009-04-04 08:13 (saite)
Ir 4 komatu kļūdas:
...kursi, tiesa gan, tikai iesācējiem.
...,to, visdrīzākais, ....
..., kurš vada nodarbības, ....

Un stila kļūdu arī vairāk.
Bet cenas individuālām noadrbībām laikam tādas ir.
Par ieteikumiem - man te Brīvības ielā ir liela valodu apmācības un tulkošanas firma "Skrivanek" - neko nezinu par apmācības līmeni un cenām, bet kantori vada normāli latviešu cilvēki. Un tas ir liels. Nav nekāds kaktu kantoris. Tiesa, tulkojumi viņiem mēdz būt nekvalitatīvi, bet tos tur veic kaut kādi bērniņi. Ja valodu pasniedz sertificēts skolotājs no Spānijas vai spāniski runājošas valsts tad jau varētu uzticēties. Var arī pajautāt (jebkurā kantorī) skolotāja CV. Paskatīties, cik ilgi un kādās vietās viņš strādājis līdz tam

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2009-04-07 04:25 (saite)
paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2009-04-04 12:22 (saite)
man bija foršs spāņu valodas pasniedzējs kultūras akadēmijā, alberto - vari uzrakstīt uz svešvalodu katedru apjautāties, ja ir interese.
http://www.lka.edu.lv/modules.php?op=modload&name=News&file=index&topic=69

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2009-04-07 04:25 (saite)
paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?