zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2009-03-04 15:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:idioma

inversión
pēc Silvijas rekomendācijas ieinvestēju spāņu valodas skaidrojošajā vārdnīcā. pavadīju kādas 4-5 stundas staigājot pa Avenida Corrientes daudzajiem grāmatu veikaliem un beigu beigās pat aizejot līdz Ateneo Avenida Santa Fe, kas (Ateneo veikals, es domāju) ir mākslas darbs pats par sevi, iekārtots izbijušā teātrī.



visā visumā grāmatnīcu piedāvājums nekādīgi neiepriecināja - plauktos prevalēja cenā lēti un atbilstošas kvalitātes - gan noformējuma, gan satura ziņā - izdevumi. līdz es "uzdūros" šai vārdnīcai, "kompaktajam" izdevumam, starp citu - krietna ķieģeļa izmērā, ar kuru var doties ziloņus medīt. noformējums lielisks, saturs fantastisks - katram vārdam skaidrojums un katrai vārda nozīmei lietojuma piemērs spāņu valodā. ietverti gan Spānijā, gan arī Latīņamerikā un Filipīnās lietotie vārdi. me encanta. lieliska investīcija, patiesi. 103 peso, nav lēti, bet šādai grāmatai neliekas arī pārāk dārgi. kā nekā investīcija visam mūžam.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lemurs
2009-03-04 22:24 (saite)
Vai grāmatu plaukti ir arī ložās un balkonos? Un vai grāmatu smarža jaudā piepildīt tik lielu telpu?
Pēc vienas bildes spriežot, iespaidīgi un dīvaini.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2009-03-05 12:11 (saite)


jeps, skat. bildi. par smaržu man ir grūti teikt, jo man ir hroniski slikta oža - parasti pēdējais saožu gan svaigu bulciņu smaržu, ejot garām kafejnīcai, gan arī cūku fermu laukos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lemurs
2009-03-05 12:26 (saite)
O! skaistums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?