zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2009-02-17 17:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:argentina, sports

nedéljas prieks
péc ilgáka pártraukuma (kopsh 16.12.2008) biju aizkápis uz sporta klubu. kad pédéjo reizi tur biju, svari rádíja 101 kg. péc 2 méneshu pártraukuma, jo sevishkji péc bezdarbígás 10 dienu kugjoshanas uz un ap Antarktídu, gaidíju, ka svaru rádíjums bús ievérojami palecies. tachu né, svéru tikai 102kg, ar ko arí sevi apsveicu.

un tad vél noskréju 5km un uzkápu 149.stává. atkláti runájot, es neieredzu kápshanu pa kápñu trenazhieri (vai ká nu to brínumu pareizi sauc), bet péc tam, kad Tierra del Fuego nacionálajá parká 8 stundu haiku kalnup un atpakalj pieveicu 5 stundás, man parádíjás respekts pret eskaladoru un pazuda nozhéla par uz tá pavadíto laiku. vél pirms 9 méneshiem Skotijá, kalná kápjot, smagi elsu un pútu, bet tagad uztipináju virsotné viená elpas vilciená.

kad sasniegshu 99kg, aizieshu uz tenedor libre un pieríshos ká lops. + varétu izvirzít sev mérkji sasniegt 90kg lídz atgrieshanai Latvijá. ká rezultátá izlidinát visas drábes un nopirkt jaunas.

p.s. lúk, sho gan esmu aizmirsis, ká pareizi jáloka lietvárdi ar izskañu -shana? "lídz atgrieshanai" vai "lídz atgrieshanás"? un citos locíjumos?



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?