zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2011-11-12 07:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:es ēdu

Piemiņai: Madeiras kūka
ļoti vienkārša un labi sanākoša kūkas (faktiski - keksa) recepte: http://blog.craftzine.com/archive/2011/04/recipe_madeira_cake.html

piezīmes:
1. receptēm akli nav jāseko - aizmirsu sāli, ēdot ir sajūta, ka vajadzēja gan
2. piemetu nedaudz sodas
3. garšai pieliku valriekstus un 50g heresa
4. labi, ka laicīgi nočekoju, viss bija jau izcepies 30 minūtēs (varbūt bija par karstu krāsns un tamdēļ arī sanāca pasausi?)

sanāca garšīgi, bet pasausi, nez kā var nonākt pie mitrāka rezultāta?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2011-11-12 14:56 (saite)
Ja pielej heresu, tad vajadzētu sanākt heresa kūkai, ne madeiras? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2011-11-12 15:08 (saite)
droši vien vajadzēja pieliet nedaudz Lāčplēša alus (man te atveda bundžu kā suvenīru vienam draugam, kas vāc alus bundžas), un būtu sanākusi īsta Lāčplēša kūka veltīta Lācplēša dienai ;-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?