zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2011-08-25 12:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:es dejoju, es skrienu

temporārs hobiju šifts
tā nu ir sanācis, ka man ir veseli trīs vājprātīgi laikietilpīgi hobiji. visiem trim vienlaikus laika nekad nepietiek (bieži vien i diviem ne).

tā, lūk, izgājšnedēļ ar Rīgas dejotāju svētkiem noslēdzās 3 nedēļu tautas deju maratons, kas absolūti bija kanibalizējis gan tango un pat skriešanu. lai nomierinātos, atbraucu uz laukiem mājas lapu beidzot angliski satulkot. paralēli arī skriešanas plāns atsācis pildīties (30km rīt, jē-jē-jē!). un tam visam pa virsu jau sācies tangosaules festivāls, kurā es neprātīgā kārtā uz 4 nodarbībām esmu pieteicies. tad nu rīt jāmet mieru nesteidzīgajai lauku idillei un jādodas uz Jūrmalu lielajā tango vilnī nirt iekšā. un pēc tam līdz oktobrim tā kā vajadzētu iespringt skriešanas plāna izpildē, lai, Buenosairesā gar mājām skrienot, kārdinājums tajās iegriezties distanci nebeigušam neņemtu virsroku.

nu un no oktobra otrās puses, tad jau atkal tango būs absolūtā priekšplānā. jautri, jautri. cita starpā, es līdztekus tam visam arī strādāju (kad neprokrastinēju, neskrienu un nedejoju).



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?