zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2011-05-18 11:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:es dejoju

pieticība ir NEtikums..
..kurš man vienmēr ir piemitis lielākā vai mazākā devā.

lūk, attiecībā uz tango pieticību laikam pamazām vajadzētu sākt atmest - vakar milongā kaut kādi austrāļu tūristi man aplaudēja (tas ir ļoti derdzīgs paradums - aplaudēt milongās un to tiešām dara tikai anglosakšu tūristi) un, izejot no milongas, kaut ko cildinošu bubināja. uz apgalvojumu, ka es vēl aizvien esmu principiante (iesācējs), mani ļauni izsmēja sakot, ka principientes esot viņi nevis es. lai nu tā būtu, nesaukšu sevi vairs par principiante.

bet principā milongās vēl aizvien jābūt uzmanīgam ar to, ko uzlūdz. lūk, pirms kāda mēneša vai diviem uzlūdzu puisi (kuru nepazinu), kurš dejoja ar mani acīmredzami garlaikots ("pieklājīgi" demonstrējot savu garlaikotību nevis vārdos, bet visu dejas laiku marķējot man vienu un to pašu pamatsoli). lūk, izgājštrešdien, kad viņš uzstājās ar priekšnesumu milongā, uzzināju, ka viņš ir 2009.gada tango pasaules čempionāta uzvarētājs, kā gan es varētu būt viņu negarlaikojis;-)

mjā, un 25 gadi (ar pauzītēm gan) tautas dejās ar obligāto klasikas stundu pirms katra mēģinājuma arī dod pozitīvu ieguldījumu dejas soļa raitumā.

Rīgā ir kāda daudz maz regulāra milonga? es takš nobeigšos 3 mēnešus bez tango:(((



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]arc
2011-05-18 20:26 (saite)
kā rasbainieks puķu veikalā ;-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?